Connect with us

Hír

Zeke Elliott és Michael Thomas is megkezdte a holdoutját

Egy várt és egy talán kevésbé várt holdout is megkezdődött tegnap, mikor néhány kivétellel már az összes csapatnál megkezdték az edzőtábort.

Eddig hivatalosan nem lehetett tudni, hogy Ezekiel Elliott tényleg holdoutot tervez-e, vagy csak erős pletykának bizonyulnak a híresztelések, tegnap azonban szinte biztossá vált a dolog, hiszen a futó nem ült fel a Cowboys Los Angelesbe tartó gépére, ahol a gárda elindult az edzőtáborba. Valójában nem köteles egyébként ezzel a géppel menni, tehát van még egy kicsi esély arra, hogy ma saját módján megjelenik a táborban, de azért ez valószínűtlen. Elliott helyzetéről tegnap beszélgettünk legújabb Triple Coverage adásunkban.

A másik holdoutoló delikvens Michael Thomas, akiről igazából nem lehetett korábban ilyen híreket hallani, azonban azt tudtuk, hogy tárgyalnak a felek egy új szerződésről. A jelek szerint ez nem alakul elég jól, hiszen a szerződése utolsó évébe lépő 26 éves elkapó nem jelent meg a Saints edzőtáborában. A liga egyik legjobb wide receivere évi 20 millió dollár feletti szerződést akar. Mickey Loomis general manager azt mondta, hogy ajánlottak Thomasnak egy szerződést, ami a legjobban fizetett elkapóvá teszi, de persze ennek a struktúrájáról semmit sem tudni, illetve egyes hírek szerint ez közelebb van az évi $18 millióhoz, mint a Thomas által elvárthoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!