Connect with us

Hír

12 kezdő irányító nem lépett pályára eddig az előszezonban

Egyre kevesebb értelme van a négyhetes előszezonnak – a csapatok nem erőltetik a kezdőiket, próbálnak nem elárulni semmit az ellenfeleknek, ez pedig a mérkőzések színvonalán is meglátszik. Külön érdekes az irányítók helyzete: a 32-ből 12 kezdő irányító egyszer sem passzolt eddig.

 

 

A 12-ből két irányító, Andrew Luck és Carson Wentz sérült vagy sérülésből lábadozik (bár közülük csak Luck játékra alkalmatlan), de Tom Brady (Patriots), Aaron Rodgers (Packers), Matt Stafford (Lions), Jared Goff (Rams), Philip Rivers (Chargers), Drew Brees (Saints), Cam Newton (Panthers), Ben  Roethlisberger (Steelers), Nick Foles (Jaguars) és Mitch Trubisky (Bears) különösebb ok nélkül pihennek. Ez persze a harmadik héten változhat, hisz ekkor játszanak a legtöbbet a kezdők, de az sem lenne meglepő, ha páran ezt is kihagynák.

 

A legtöbb passzt egyébként Josh Allen, a Bills irányítója eresztette el 22-vel.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!