Connect with us

Hír

3 év után visszatérhet Rolando McClain

Rolando McClain utoljára 2015-ben lépett pályára az NFL-ben, azóta határozatlan idejű eltiltását töltötte tiltott szerek használata miatt. Az NFL azonban újra engedélyezte a 2010-es 1/8-as linebacker játékát (miután ő maga kérvényezt ezt), így jövő héttől visszatérhet – mégpedig a Cowboysba, amennyiben a csapat igényt tart rá.

McClainnek élő szerződése van a dallasiakkal, idén pedig $5 milliót keresne. A liga szeptember 3-át tűzte ki dátumnak a visszatérésre, így a Cowboysnak eddig van ideje dönteni a sorsáról. Alapesetben egyből a rosteren landolna, így Jerry Joneséknak ki kellene vágniuk valakit a 53-as keretből, de sokkal valószínűbb, hogy inkább megszűntetik McClain szerződését, aki így szabadügynök lesz.

McClain első három szezonjában 38 meccsen kezdett a Raidersben, majd miután kivágták, a Ravens leigazolta, ahonnan viszont visszavonult. Egy évvel később visszatért, a Ravens pedig elcserélte Dallasba, ahol két év alatt 23 meccsen kezdett. A pályán egy jó kis játékos, de minden bizonnyal nem éri meg a fejfájást a Cowboysnak, főleg hogy a liga legjobb linebacker-sorával rendelkezik.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!