About the author

11 Comments

 1. 1

  BennieBoy

  mint Bears-es emlékszem rá a madden 08-ból… amúgy azon gondolkoztam, hány ilyen eltékozolt tehetség van, akiben annyival több volt, csak egyszerűen hülyék voltak (vagy a környezetben hülyültek el, amiben felnőttek)…

 2. 2

  bjeela

  Nédda, még egy valódi Bearses! Eddig azt hittem, hogy rajtam kívül nincs még egy ilyen ütődött…

  Amúgy leírhatatlanul sokan vannak ilyenek, zömükről semmit sem tudunk. Rengeteg film állít emléket az ilyen sorsú elkallódott zseniknek.

 3. 3

  Ádám Jakab

  Hát akármilyen balhés is volt, ez azért szomorú, főleg ennyi idősen.

 4. 4

  conspiracy theory

  Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy egy kellően okos embert egykönnyen rá lehessen venni, hogy berohanjon 10+ 120-150kg-s ember közé, akiknek a felének az egyetlen célja, hogy jól ráessenek. És ezt évekig csinálja.

 5. 5

  bjeela

  Ez amúgy egészen jól hangzik, de ha párhuzamokat keresünk, akkor elég hamar kiderül, hogy egy fikarcnyival sem kevésbé nagyobb ökörségre vesznek rá éveken át embereket más szakmákban, amiről azt hinnénk, hogy intellektusfüggő… ;)

  Szóval az elkallódás oka nem törvényszerűen a játékos szellemi kapacitásában keresendő.

 6. 6

  conspiracy theory

  Azért ez napról-napra sokkal jobban fáj, mint a többi elrontott pályaválasztás. Menet közben több jelzés is érkezik a delikvenshez ;)

 7. 7

  Bélabá a csótány

  Egy kellően okos ember már 16 évesen milliárdos, és 30 elött már halott.
  A hülyébbek (te,én,zeke,stb..) meg próbálják csinálni azt amiben a legjobbak.
  10-20-30-stb évig,amíg lehet.

 8. 8

  BennieBoy

  olvasom a blogot már egy ideje de vannak időszakok, amikor eltűnök :D

 9. 9

  acsdav2

  2005-ben évi 7M egy futónak? :O A régi szép idők, amikor még az újoncok szivatták a csapatokat…. :)

 10. 10

  bjeela

  Azért a kellően okos ember 30 előtt nem hal meg, mert az hülyeség. Inkább megoldja, hogy 60 évesen is úgy teljesíthessen, mint 30 évesen. ;) Még ez a picurka bolygó is ad annyi látni-, felfedezni-, élveznivalót, hogy ritka nagy barom, aki 16 éves milliárdosként kihagyja azokat.

 11. 11

  acsdav2

  A futó zsenik, mint Elliott, Barkley vagy Gurley úgy nőtt bele ebbe a sportba, hogy a védők félnek, ha szerelniük kell őket. Annyira kiemelkedtek.Még az egyetemen is látni nem egy olyan teljesítményt, hogy a védők képtelenek szerelni a futót. Sőt én még az NFL-ben is láttam tavaly, hogy a Jags védők nem erőlködtek a tank Henry utjába kerülni.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team