Connect with us

Hír

36 évesen meghalt a Bears korábbi 1/4-ese

Motorbalesetben meghalt Cedric Benson, a Bears 2005-ös 1/4-es futója. Benson mindössze 36 éves volt.

 

 

Benson volt a második futó az 1/2-es Ronnie Brown után, akit kiválasztottak a 2005-ös drafton. A tehetséges játékos karrierje ugyanakkor pocsékul kezdődött: 36 napig holdoutolt az újonc szerződése miatt, így hiába kapott végül 5 évre 35 milliót (ami ma is top 10-es lenne a posztján), rengeteg edzést kihagyott, ráadásul állítólag a csapattársai is megutálták.

 

Három évig viselték el Chicagóban, a személyisége és a sérülései miatt nem tudott kibontakozni, egyszer sem szerzett még 700 yardot sem. Ezután a Bengals szerződtette le egy évre 520 ezerért: 747 yardot futott, de látta benne a potenciált a csapat, még további három évig maradhatott Cincinnatiben. Minden szezonjában átlépte az 1000 yardos határt, de miután hisztizni kezdett amiatt, hogy rotálni fogják a futókat, Marwin Lewis kivágta.

 

Ezután a Packersnél próbálkozott (2012), ahol öt mérkőzés után lesérült és soha többé nem kapott munkát az NFL-ben. Soha nem volt Pro Bowler vagy All-Pro, viszont többször is letartóztatták, legutóbb 2018-ban, illuminált állapotban történő vezetés miatt.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!