Connect with us

Hír

5 év után visszavonul a Jets rúgója

A Jets korábbi general managere, Mike Maccagnan nem akarta megfizetni tavaly kiválóan teljesítő rúgóját, Jason Myerst, aki $5,5 milliót kapott Seattle-ben. Most New Yorkban még inkább foghatják a fejüket a döntés miatt, hiszen a Myers helyére $2,3 millióért igazolt Chandler Catanzaro előbb kihagyott két extra pontot az előszezon első meccsén, majd bejelentette visszavonulását.

Meglepő a döntés, ugyanis Catanzaro csak 28 éves és mindössze 5 szezon húzott le a ligában. Tavaly a Buccaneers vágta ki gyenge teljesítménye miatt, de a Panthersnél korrekt teljesítményt nyújtott az év második felében. Catanzaro volt már korábban a Jets tagja 2017-ben, előtte pedig 2014 és 2016 között a Cardinalsban rúgott.

A helyére a Jets azt a Taylor Bertolet-t igazolta le, aki még tétmeccsen nem lépett pályára az NFL-ben, de a holtszezonokban több csapatban is megfordult már, illetve az AAF-ben is láthattuk. A tegnapi nyílt edzésen pedig már be is szólt neki egy néző egy kihagyott rúgás után, hogy “Te is vissza fogsz vonulni?”. 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!