Connect with us

Minden ami NFL

A 21. század legjobb támadó arzenáljai

A valaha volt legjobb támadósorok az ezredforduló után jelentek meg az NFL-ben, és bár mindegyikben volt sztárjátékos, nem mindegyiket az egyének tették naggyá. A 2016-os Falcons vagy a 2018-as Rams elsősorban a rendszer miatt volt szinte megállíthatatlan, a 2011-es Packers vagy a tavalyi Saints pedig Aaron Rodgers és Drew Brees miatt volt félelmetes. Az elmúlt 20 évben viszont volt kilenc támadó arzenál, amellyel még Blake Bortles is szupersztárnak tűnt volna, és többek között Peyton Manningből és Tom Bradyből összesen ötször csináltak MVP-t.

 

 

 9. Kansas City Chiefs, 2018
 WR: Tyreek Hill, Sammy Watkins, Chris Conley
 TE/RB: Travis Kelce, Kareem Hunt

Nem véletlen, hogy Patrick Mahomes MVP lett – az ilyen társak (és persze a jó rendszer) kell ahhoz, hogy egy 35 TD-s, 4500-as yardos elit szezonból 50 TD és 5000+ yard legyen. Hill az NFL egyik leghalálosabb fegyvere, Kelce a liga legjobb TE-je, Hunt pedig top 10-es futó: mind a hárman 1000+ yard és 10+ TD fölött termeltek, de még a sérülékeny Sammy Watkins és a harmadik számú Conley is hozzátette a magáét, ketten együtt 800 yardot és nyolc TD-t szereztek. Két All-Pro és egy Pro Bowler szintű játékossal egyszerűen nem maradhattak le a listáról.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!