Connect with us

Hír

A Cardinals újabb cornerbacket vesztett el huzamosabb időre

Az Arizona Cardinalsnak nem áll jól a szénája a szezon első felére, ha a cornerback-sort vesszük alapul. Patrick Peterson ugyebár hatmeccses eltiltást kapott, most pedig Robert Alford sérült meg “huzamosabb időre”.

Alford lába a héten sérült meg edzés közben, Adam Schefter információi szerint pedig körülbelül két hónap kihagyás várhat rá, ami azt jelenti, hogy neki is nagyjából hat meccset kell majd kihagynia. Így kezdődik egyébként a Cardinals sorsolása: Lions, Ravens, Panthers, Seahawks, Bengals, Falcons.

Alford februárban csatlakozott a Cardinalshoz, miután a Falcons kivágta. Hat évet töltött Atlantában, az utóbbi öt évben kezdőnek számított. Az ő és PP kiválásával Tramaine Brock és az újonc Byron Murphy lesz feltehetőleg a két legtöbb szerepet kapó cornerback a csapatban.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!