About the author

11 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Csak egy észrevétel! :)
  Ez a 13.75 millió jól hangzik, de! Az ördög ugye mindig a részletekben rejlik. Most ebből csak egyet emelnék ki. Zeke hosszabbítása csak két év múlva indulna el, addig még ugye az újonc szerződését fogyasztaná, míg ellenben Bell szerződése már az idei szezontól fut. Ez azért érdekes, mert ugye a fizetési sapka évről évre elég jelentős összeggel (az utóbbi években 10-15 millió között) emelkedik, ezért a most számolt 13,75 millió dollár a Caphez képest 2 év múlva már 10-15%-al kevesebbet ér majd. Azaz, ha az idei sapkához igazítjuk egy nagyon óvatos 10%-al azt a 13,750 milliót, akkor azt kapjuk, hogy 2019-es Capre számolva nagyjából 12,5 milliós az ajánlat. Ami még David Johnson fizujától is elmarad egy fél misivel. A valóságban ennél várhatóan még jobban nő majd egyébként a sapka (például az új kollektív szerződés vagy a szerencsejátékok legalizálása miatt), és akkor így nézve ez azért már nem is annyira reális összeg, ahhoz sokkal inkább Zeke 15 milliós igénye van közel.
  Őszintén szólva nem teljesen értem, hogy mit szívózik vele Jerry Jones? Én azt a 15 milliót azonnal megadtam volna neki (és még örültem volna, hogy csak annyit kér), igaz, cserébe nagyon komoly magatartási kódexet tettem volna bele szerződésébe.

 2. 2

  apollo

  Egyébként magyarázza el nekem valaki, hogy fog ez beférni a sapka alá? A védő és a támadófal is rendesen meg van fizetve Dallasba. Smith is kapott egy elég jó fizut tegnap, és akkor még Elliot, Prescott, Cooper, ez már nem férhet el a sapka alatt. Kik fognak menni?

 3. 3

  CaptainBukova

  egyet értek azzal a részével, hogy jövőre ugyanennyi pénz kisebb részét teszi ki a sapkának, de ezt megfordítva: jövőre alapból nagyobb szerződést is kapna, ha azt vesszük milyen tempóban emelkednek a bérek a sapkához is igazítva. plusz nem kell sajnálni hogy kb 14 milliót keresne, szerencsére a dollár nem veszít abban a tempóban az értékéből, mint amennyire a sapka évről évre nő :D (én is megadtam volna neki a 15 millát, ugyanolyan kikötéssel mint te)

 4. 4

  Syzchmenev

  Magatartási kódex..milyen szépen hangzik.Kár hogy a primadonna hatás miatt egyre kevésbé lesz ilyen vagy már nincs is.Nem jó felé tart a liga és kezd uncsi lenni ez a huzavona az NFL-ben a sok buta,hisztis feka majom miatt.Be kellene vezetni ide is egy arbitációs megoldást mint ami az NHL-ben van.Érdekes módon ott csak szökőévente fordul elő egy-egy holdout pedig az NFL-es pénzeknek csak a töredékét keresik és nem nagyon lehet trükközni a fizetési sapkával sem.Jah és 82 meccset játszanak, nem pedig 16-ot..

 5. 5

  ahanem

  Mondjuk Elliott meg tud állni a két saját lábán, Gurley meg nem. Nem csak Zeke-én, hanem a sajátján se.

 6. 6

  ahanem

  Jaylon hosszabbításából egy millió került be idén a sapka alá (aláírási bónusz ötöde), Elliottnál ugyanígy el lehet járni. Coopernek egy hátul megtölttt kontraktust adnék kevés garantálttal, mert úgy is kénytelenek lesznek kivágni majd a sorozatban 5. 30 yardos meccse után. Prescottnak szintén nem kéne túl sok aláírási bónuszt adni, mert hiába bizonyította képességeit, annyit nem tesz hozzá a csapathoz, mint egy franchise QB. Simán beférnek a sapka alá, ha akarnak.

 7. 7

  Fetyke

  “a fizetési sapka csak így mítosz :D ”
  Erre jövőre azért még térjünk vissza. :D Főleg, ha idén sem jutunk be a rájátszásba. :D

 8. 8

  katonadani

  a fizetési sapka csak egy mítosz :D
  Idén van még 23 millió helyük, jövőre 67 millió, azért nem megoldhatatlan egyáltalán, főleg h elég jól lehet trükközni a sapkával
  (egyébként Byron Jonest is vegyük bele az egyenletbe)

 9. 9

  ahanem

  Minek, arról már van cikk. :D

 10. 10
 11. 11

  camillo 7777

  Nyilván , ki lehet játszani, de nem a végletekig , főleg ha rosszul teljesítő játékosnak adsz nagy pénzt.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team