Connect with us

Hír

A Cowboys emelt a téten, top 2-es fizetést ajánlott Elliottnak

Bár a Cowboys távolról sem feszül meg azért, hogy teljesítse Zeke Elliott minden követelését, azért igyekszik rendezni a dolgokat. Az ESPN-es Ed Werder szerint a csapat most emelt a téten, az új ajánlat szerint a futó új fizetése ugyan nem előzné meg Todd Gurley-ét, de Le’Veon Bellnél már többet kereshetne.

 

 

Gurley tavaly írt alá évi 14,375 millió dollárért, Bell pedig idén kapott egy 13,125 milliós szerződést. Ezek alapján Elliott 13,750 millió dollár körüli ajánlatot kaphatott a Cowboystól, ami még mindig messze van az általa preferált évi 15 milliótól.

 

A piac jelenlegi állása szerint ez egy reális összeg – persze a részleteket nem tudjuk -, és mivel Elliott pótlása nem tűnik teljesen lehetetlennek, így ő van nehezebb helyzetben. Rajta egyedül az segítene, ha a Cowboys pocsékul kezdené a szezont, de a 15 milliós fizetés még így is nagyon távolinak tűnik.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!