Connect with us

Hír

A Cowboys zsinórban hatodik szezonját kezdi meg eltiltott kezdő védővel

Az NFL két mérkőzésre eltiltotta a Dallas Cowboys defensive endjét, Robert Quinnt, mert a játékos vétett a teljesítménynövelő szerek használatára vonatkozó szabályok ellen. Ez pedig azt jelenti, hogy a Cowboys zsinórban hatodik szezonját kezdi meg úgy, hogy egyik kezdő védője eltiltással néz szembe.

2013 óta tehát minden idényt úgy kezd a Cowboys, hogy nem számíthat egyik fontos védőjére. Orlando Scandrick (2014), Rolando McClain (2015), Greg Hardy (2015), DeMarcus Lawrence (2016), David Irving (2017, 2018), Randy Gregory (2016, 2017). Ők hatan együtt összesen 52 meccset hagytak ki eltiltás miatt, mondjuk ebből 30-ért Gregory felelős, aki jelenleg is határozatlan idejű eltiltását tölti.

Quinn eltiltása kapcsán ügynöke kiadott egy közleményt, amiben kifejezte, hogy rendkívül csalódott az NFL-ben az eltiltás miatt. Ezek alapján Quinn nem direkt vétett a szabályok ellen, és a rohamai elleni gyógyszer hatására került a szervezetébe tiltott anyag. Az NFL ennek ellenére minden ilyen esetben felelősségre vonja a játékosokat, a szabály ugyanis kimondja, hogy minden játékos felelős azért, amit a szervezetébe tesz.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!