Connect with us

Hír

A Dolphins a teljes csapatát kiárusítja

A Pro Football Nework információi szerint a Miami Dolphins kvázi a teljes csapatát kiárusítja! Persze vannak olyan veteránok, akiket a szerződésük miatt nem lehet elcserélni (például Xavien Howard), azonban a hírek szerint akár a tehetséges offensive tackle, Laremy Tunsil is vihető a megfelelő ajánlat esetén.

Alapjáraton Tunsil elcserélése nem tűnik logikusnak, hiszen a támadófal egyetlen igazán jó játékosáról van szó, aki ráadásul fiatal is, így köré lehetne építkezni. Azonban jövőre új szerződést kell neki adni, és ha a csapat nem akar neki top fizetést adni – amit minden bizonnyal el fog kérni -, akkor logikus lehet még most elcserélni, amikor a legnagyobb ellenértéket kaphatja érte a Dolphins.

Ezen kívül a Pro Football Network úgy tudja, hogy a Dolphins komolyan érdeklődik Jadeveon Clowney iránt, ami tényleg meglepő lehet, ugyanis Clowney-val még csak hosszabbítani sem lehet a szezon végéig, így nehezen illeszthető bele jelen pillanatban az újjáépítés filozófiájába. Ehhez minden bizonnyal az kellene, hogy Clowney elkötelezett legyen a Dolphins irányába, hogy hosszú távon maradjon a csapatnál, viszont voltak már olyan pletykák, hogy egy, a Dolphins és a Texans közti üzletet épp az akadályozott meg, hogy Clowney nem akart Miamiba menni.

A Texans minden bizonnyal örülne, ha megszerezhetné Tunsilt a Delfinektől, persze kérdés, melyikük értéke magasabb jelenleg, kinek kellene ráfizetnie az üzletre.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!