Connect with us

Hír

A Dolphins Clowney mellett egy első kört (és még többet) kér Tunsilért

Továbbra is a Miami Dolphins tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek Jadeveon Clowney kapcsán, azonban kissé fordult a kocka, ugyanis jelen állás szerint inkább a Texans tekinthető vevőnek, a Dolphins pedig eladónak a két csapat közti tárgyalások közt.

A potenciális csere “legértékesebb” eleme több forrás szerint is Laremy Tunsil, a Delfinek bal oldali tackle-je, akit sokan a legtehetségesebb fiatal tackle-nek tartanak a ligában. Tunsilért pedig a Dolphins állítólag Jadeveon Clowney mellett egy első kört, és még valamit szeretne kérni. Egyes hírek szerint még egy magas picket, mások szerint például a linebacker Benardrick McKinney-t.

A szerződésüket is figyelembe véve nem meglepő, hogy Tunsil az értékesebb portéka, ráadásul a Texansnak óriási szüksége lenne a támadófala megerősítésére. Bill O’Brien főedző pedig jelenleg nem tűnik a legkompetensebb GM-nek többek szerint sem.

A Miami Herald mindeközben arról számolt be, hogy Tunsil elcserélése esetén lázadás törne ki a Dolphins öltözőjében, annyira nem akarják, hogy távozzon a támadófal legjobbja, és a többiek által egyik legkedveltebb játékos.

A Dolphins mellett egyes források a Seahawkst, az Eaglest, a Billst, a Redskinst és a Jetset említik, mint potenciális trade-partner Clowney kapcsán, de továbbra is a Miami tűnik a legkomolyabb érdeklődőnek. Az ellenértékre nagyon kíváncsiak vagyunk.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!