Connect with us

Hír

A játékosok hullanak, mint a legyek

Rengeteg a kisebb-nagyobb sérülés az előszezonban, sokszor nem is értjük, miért játszanak annyit, vagy egyáltalán a kezdők. A tegnapelőtti- és tegnapi játéknapon elég sok sérülést jegyezhettünk fel, ezeket gyűjtöttük most egy csokorba.

A Lions járt talán a legrosszabbul, ugyanis a linebacker Jarrad Davist könnyek közt kellett levinni kiskocsival a pályáról, komoly sérülésnek tűnt. Mellette a kezdő center Frank Ragnow egy bokaprobléma miatt hagyta el a pályát, ez sem tűnt komolytalannak.

A Billsnél a bal oldali guard Quenton Spain és a cornerback Tre White ült fel a kiskocsira meccs közben, előbbi boka-, utóbbi lábsérülést szenvedett, egyelőre nem tudni a diagnózist, de jó hír, hogy White bármiféle segítség nélkül tért vissza az oldalvonalhoz a meccs végén.

A Packersnél az első körös Rashan Garyt kiskocsival kellett levinni a pályáról, azonban állítása szerint jól van. Az elkapó Equanimeous St. Brown bokasérülést szenvedett, így ki kell hagynia 4-6 hetet, tehát nem lesz kész a szezonnyitóra.

A Redskinsnél Jordan Reed már karrierje hetedik agyrázkódását szenvedte el.

A Jaguarsnál DJ Chark szintén agyrázkódást szenvedett, Terrelle Pryor pedig a combhajlítóját húzta meg.

A Buccaneersnél Blaine Gabbert válla sérült meg, így valószínűleg Ryan Griffin lesz a csapat csereirányítója.

David Moore és Cam Newton sérüléséről külön cikkben emlékeztünk meg.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!