Connect with us

Hír

A Redskins pénzbüntetéssel próbálja motiválni Williamst, hogy hagyja abba a holdoutot

Trent Williams le akar lépni Washingtonból, a Redskins viszont azt szeretné, hogy maradjon. A csapatra pedig rá lehet bízni, hogy egy rossz szituációt még rosszabbá varázsoljon. Ahelyett, hogy megpróbálnák megjavítani a kapcsolatukat a játékossal, a Redskinsnél úgy gondolják, hogy pénzbüntetések kiszabása segíteni fog a dolgon. Azt hiszik, hogy a napi 40 ezer dolláros bünti majd azt eredményezi, hogy Williams előbb-utóbb beadja a derekát.

Williamst viszont állítólag ez nem érdekli és úgy hiszi, hogy ha nem játszik többet Washingtonban, akkor nem lesz több meccspénze, így nem tudja behajtani rajta ezt a csapat. Ez egyébként nem igaz, mert az aláírási bónuszának eddig ki nem érdemelt részét visszakövetelheti a Redskins, ez pedig $1,62 millió – ha azonban elcserélik, akkor tényleg nem lehet majd behajtani ezt az összeget.

Williams továbbra sem hajlandó a Redskinsben játszani, cserét akar. Egyes hírek szerint el is kezdett beszélgetni erről a Redskins más csapatokkal, azonban más források szerint aktívan nem árulják a kiváló left tackle-t.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások