About the author

61 Comments

 1. 1

  Petyi

  Idekattintok, hogy elolvassam mit írtok Luckról, aztán kiderül, hogy perkálni kell érte. Ti nem támogatást gyűjtötök, hanem egyszerűen fizetős lett az oldal. Ez nagy különbség. Sajnálom, kár érte…

 2. 2

  Shivo

  Lehet ezeket a cikkeket nem kellene ide felteni hanem csak a linket elkuldeni az elofozetoknek. Itt csak az jelenjen meg amit elofozetes nelkul lehet olvasni.

 3. 3

  Petyi

  Ez a lényegen nem változtat.

 4. 4

  katonadani

  Az oldal jelentős része továbbra is ingyenes. Hírek, összefoglalók, beharangozók, power rankingek, college foci. A cikkek 90+ százaléka. Plusz a facebook oldal, plusz a tippjáték.

 5. 5

  Vicgeordie

  Asszem az egyik stanfordi csapattársa nyilatkozta, hogy ez a dicsérgetés, amiről Kerrigan és Ninko is beszámolt, egyfajta (fura) trash talk volt Luck részéről

 6. 6

  katonadani

  bejelentkezel a patreon fiókodba és utána próbálod megnyitni :)

 7. 7

  katonadani

  elvileg ott is mennie kellene, de úgy még nem próbáltam. Megnézem

 8. 8

  katonadani

  ráadásul ez talán bejelentkeztetve is hagy hosszabb időre, ha minden igaz

 9. 9

  Shivo

  Most meg ezt irja :)
  Sorry. A WordPress user with the same email you use at Patreon exists. Please log into this site with your WordPress user first, and then log in with Patreon to link these two accounts… Lehet kellene torold adminbol az elozo regisztraciomat h csak a pateronos maradjon

 10. 10

  katonadani

  oké megvan, nézd most

 11. 11

  Bélabá a csótány

  Mint a nőknél ?

 12. 13

  Shivo

  Koszi muxik

 13. 14

  Shivo

  😂

 14. 15

  Bélabá a csótány

  Azért pls arra figyeljetek hogy a releváns dolgoknál szinkronban legyen a két oldal.
  Pl nem nagyon olvasom FB-t, itt volt poszt a kandallós Madden bajnokságról?

 15. 17

  katonadani

  sorry h kellett vele pluszban foglalkozni

 16. 18

  renningan

  Hát, megzavarni mindenképp megzavarta szerencsétleneket :D fel vagy pörögve, mint az állat, erre ez megköszöni, hogy leverted :D

 17. 19

  Matyika29

  Ezt nem értem… ezután is munka mellett/kárára csinálod majd, nem? Csak közben kapsz majd valamennyi zsét érte. Tehát számodra az egész lénygében nem változik a kapott pénzen kívül. Vagy tévedek?

 18. 20

  katonadani

  hosszú távon – aminek már eléggé a végén vagyunk így jópár évvel a hátunk mögött – ezt nem lehet csak hobbiból így, ilyen szinten csinálni.
  Szóval pl egy év múlva lehet/valszleg egyáltalán nem tudnánk már tovább csinálni.

 19. 22

  Petyi

  Hosszú évek óta olvaslak titeket, nem túlzás, hogy a napi rutinommá vált, hogy ellátogatok az oldalatokra. Épp ezért bosszant, hogy rákattintok a cikkre, és egyszer csak nem tudom elolvasni. Majd, ha fizetek. Ezzel nincs is baj, vannak ilyen oldalak. DE ezt ne nevezd  támogatásnak, mert nem az. Nem egyenlő azzal, hogy pénzt kérsz valamiért. Amikor olvastam a patreonos cikketeket, még gondoltam is rá, hogy küldök egy kis lóvét, mivel szeretem, amit csináltok, és még meg is tehetem. De így már elég más bukéja van a dolognak. Ez a mézesmadzag hozzáállás nem tetszik. Én, mint die hard FK! olvasó kicsit átverve érzem magam. Miért nem lehet nevén nevezni a dolgokat?

  Az oldal eddig sem volt ingyenes, mivel tele van reklámokkal, meg elbaszott linkekkel, amik senkit nem érdekelnek, amikor fociról akar olvasni. Lehet, hogy jobban is fel lehetne használni a reklámfelület adta lehetőségeket.

  renningan! Egy hős vagy! Azért mert te fél napig dolgoztál ezen a kurva cikken (ráadásul munka mellett), azt kellene éreznem, hogy szívességet tettél vele? Nem én kértelek rá, hogy írj vagy író legyél, nem tartottam pisztolyt a fejedhez. Nem miattam csináltad, hiszen nem is ismersz, nem tudsz rólam semmit. Valamiért csinálod, de hogy nem miattam, az biztos. Te leírod, én meg elolvasom. Ennyi. Miért kell mártírkodni? Bűntudatot akarsz bennem kelteni?

  Még volt pár dolog, amit akartam. Majd leírom, ha eszembe jut. Vagy nem. Egyébként nem kell velem foglalkozni, szarjatok le nyugodtan…:) Én ezután is olvaslak titeket. Már amennyit megengedtek. Nekem, aki nem kiváltságos. Lehet, hogy még pénzt is küldök…:) Hajrá FK!

 20. 23

  a

  wp-admin linket nem teszünk ki sehova!!!!! Sőt wp-admint .htaccess-el vagy más módon de elérhetetlenné tesszük, ha ezt a rendszergazda nem tette meg már pedig nem tette meg, azonnal ki kell rúgni!!!! Ez nem trollkodás hanem jó tanács, és ezt is érdemes átnézni: https://www.exploit-db.com/

 21. 24

  a

  wp-admin linket nem teszünk ki sehova!!!!! Sőt wp-admint .htaccess-el vagy más módon de elérhetetlenné tesszük, ha ezt a rendszergazda nem tette meg már pedig nem tette meg, azonnal ki kell rúgni!!!! Ez nem trollkodás hanem jó tanács, és ezt is érdemes átnézni: https://www.exploit-db.com/

 22. 26

  chester

  Te biztos az az embertipus vagy, aki ha leszed a feliratok.inforol egy feliratot egy harom oras filmhez, es az netan nincs jol beidozitve, akkor hangos kurvaanyazasokba tor ki.

 23. 27

  Gergely Nagy

  😀 tiltott a zukros bácsi fbről mi?

 24. 28

  Léhárt Zsolt

  Sziasztok! Csak egy kérdés, ha a tier2-ből váltok tier3-ba patreon-on akkor levonja később mindkettőt vagy csak amire váltottam?!

 25. 29

  katonadani

  csak amire váltottál :)

 26. 30

  Léhárt Zsolt

  Remek, köszönöm :)

 27. 31

  bjeela

  Nem megköszönte, hanem megdicsérte. Azért van különbség…

 28. 32

  bjeela

  Nem megköszönte, hanem megdicsérte. Azért van különbség…

 29. 33

  Nyílméregbéka

  Ja, azon nem változtat, hogy te itt hisztizel, hogy nem kapsz meg valamit ingyen.

 30. 34

  akdestroyer

  Topkomment!

 31. 35

  bjeela

  És mennyire igaza van! Hát hogy lehet ingyér ilyen szart csinálni? Kész szerencse, hogy a Kétfarkú Kutya Pártra szavaztam, mert ők ingyen sört és örök életet ígértek. Remélem ők jól időzítik…

 32. 36

  FitzMagic

  Ez is egy ertelmezes, de ajanlok egy masik nezopontot is. A sracok tobbszor elmondtak, hogy ebben a minosegben ingyen nem tudjak tovabb mukodtetni az oldalt, tehat patreon tamogatok nelkul ezek a premium cikkek a jovoben meg sem szuletnenek. Ebben az esetben nyilvan ugyanugy nem fernel hozza ezekhez a tartalmakhoz, de lehet hogy az oldal is megszunne elobb-utobb. Most ugy tunhet hogy egyszer csak az oldal egy resze fizetos lett, de valojaban az a resze lett fizetos, amire tamogatok nelkul nem lenne kapacitasa a szerkesztoknek.

  Tehat te ugyanannyi cikket olvashatsz, mintha nem lenne a patreonos rendszer, nem jarsz rosszabbul. A tamogatok jobban jarnak, mert ok ugy dontottek, hogy nekik megeri, es a szerkesztok is jobban jarnak, mert tobbet foglalkozhatnal azzal, amit szeretnek. Szerintem ezzel kb senki nem veszitett, bar nyilvan frusztralo, ha nem fersz hozza ilyen erdekes tartalmakhoz. Esetleg fel lehetne tuntetni mar a fooldalon, hogy van-e hozzaferesed egy adott cikkhez, ha ugy pl kevesbe zavarna teged.

 33. 37

  bjeela

  Peeerszeeee, letelt az újoncszerződés és most követelitek a nagy zsét, a tuti szerződést, miiiii? És a csapathűség az smafu? Ááááh, ezek mind ilyenek…

 34. 38

  bjeela

  Te itten csak ne szójjá be, jóóóó? Ami jár, az jár! Hol az ingyen söröm?

 35. 39

  bjeela

  Ugyan miért ne? Igenis tudd meg, miről maradsz le, csak mert nem fizettél és akkor eldöntöd, hogy kéred, vagy nem. Mi ezzel a baj?

 36. 40

  ewzy

  ember remelem be vagy nyomva és nem magadtól vagy ekkora barom

 37. 41

  katonadani

  ráadásul előre szólok, hogy a szezon első két meccsén holdout miatt nem jelenek meg!

 38. 42

  bjeela

  Ugye? Mondtamén! Namajd kicsináljuk az ilyeneket. Kijaza Zeke Katona, vagy izééé, Dani Eliott? Nem ismerünk ilyet!

 39. 43

  Chriss

  Az a jó, hogy ha fényképpel, névvel, telefonszámmal lehetne itt(is) írni, máris más lenne a gyerek fekvése…😁 gratulálok petyi,ilyen emberekre van szükség (nem)

 40. 44

  bjeela

  A gyökereket nem illik bántani. A gyökér jó, mert sok éltető tápanyagot, vizet szív fel a növénynek, aztán még meg is tartja, ne boruljon fel, mint a büdösbogár… szóval a gyökér jó, a gyökér fontos, a gyökér hasznos, a gyökér értékes, a gyökeret szeretjük. Keress más jelzőt…

 41. 45

  bjeela

  Baromira kicsesztél volna velem, Józsi, ha nem olvastam volna bánatomban annyi mindent össze Luckról, most, hogy nem láthatom többé. De kicseszettül igazatok van.

 42. 46

  Fanyul23

  Az fksok helyeben ha kuldenel is visszautalnam vagy elkuldenem valami alapitvanynak.

  Ostoba vagy.

 43. 47

  Fetyke

  Nem tök mindegy, hogy minek nevezzük és milyen szemszögből nézzük? A lényeg valóban ugyanaz, ha fizetsz olvasod a cikkeket, ha nem, akkor meg nem. Nem értem mi ezzel a bajod?

 44. 48

  Fetyke

  ” Amikor olvastam a patreonos cikketeket, még gondoltam is rá, hogy küldök egy kis lóvét, mivel szeretem, amit csináltok, és még meg is tehetem.”

  Hagyjuk már! Ha elolvastad volna rendesen a cikket, akkor nem hisztiznél itt!

 45. 49

  renningan

  Az oldal nem lett fizetős, gyakorlatilag minden olyan cikk, amit tavaly írtunk, az idén is ingyen elérhető, hisz az elmúlt 1,5-2 évben már nem nagyon volt időnk arra, hogy ehhez hasonló cikkeket írjunk, így nem is voltak.

  Ugyanakkor létrehoztunk egy kvázi prémium szolgáltatást (persze lehet simán csak támogatni is, ha valaki azt szeretné), amitől azt reméljük, hogy segít fenntartani az oldalt. Ha ez nem lenne, akkor ez és még sok más, az előfizetők számára későbbiekben elkészülő cikk meg sem születne, mert egyszerűen nem éri meg nekem/nekünk napi 6-8 órát foglalkozni ezzel a rendes munkám mellett vagy egyenesen annak kárára.

  Idekattintottál, hogy elolvass valamit, amin én egy fél napig dolgoztam a munkám mellett. Öt évig csináltam ezt így, de tovább egyszerűen nem megy. Tényleg sajnálom, hidd el, én lennék a legboldogabb, ha nem ez kellene, ha reklámokkal vagy szponzorokkal meg lehetne oldani, meg is próbáltuk, de nem sikerült. Sajnos ez van, talán még mindig jobb, mintha mindenestől együtt megszűnne az egész.

 46. 50

  Fetyke

  Már csak abban segíts légy szíves, hogy akkor én, mint támogató, hogyan olvashatom el a cikket. :)

  Oké! Megvan!

 47. 51

  Shivo

  Megrpobaltam de nekem nem mukodik. Lehet az a gond h telefonrol probalom? Nalam ezt irja a pateron This creator hasn’t posted anything yet!
  When they do, you’ll see it here first.

 48. 52

  atis123Juve

  Én azt bírom, hogy sokan sajnálják az ilyesmire a pénzt de, piára cigire gond nélkül kiadják a többszörösét. Rendben van ez így.

 49. 53

  renningan

  Ne keverjük a dolgokat :) egyrészt az, hogy reklám volt az oldalon, senkinek nem került semmibe. Mondjuk haszon sem volt belőle :D pedig állítólag profik intézték.

  Másrészt pedig nem mártírkodtam :) Nem mondtam, hogy érezd magad megtisztelve, nem tettem neked szívességet és nem akartam, hogy bűntudatod legyen. Miért is legyen? :D Csak nem értettem a hozzáállást, hogy miért volt kvázi számon kérve rajtam az, hogy én mit kérek/gyűjtök a saját időmért, munkámért, energiámért vagy bármimért. Akkor most érezzem magamat rosszul magam emiatt? Bűntudatot akartál kelteni? :D Minden, amit leírtál, az fordítva is működik, és ha már én számon vagyok kérve, akkor már csak kikérem magamnak :D

  A lényeg ettől még ugyanaz: Te semmit nem fogsz veszíteni, mert minden tartalom, amihez az elmúlt 1,5-2 évben hozzászoktál, azt most is megkapod. Én viszont csinálok egy extra szolgáltatást, amiből kiegészítő jövedelmet remélek, hogy a nem extra szolgáltalást is tudjam csinálni.

  Ha támogatsz/fizetsz érte, annak örülök. Ha nem, akkor majd a többi, a cikkek 95 százalékánál találkozunk :) Nincs fegyver tartva senki fejéhez :)

 50. 54

  Gergely Nagy

  :-D a komment folyamot olvasva jutott eszembe https://www.youtube.com/watch?v=tAxadstFhzo

 51. 55

  Nyílméregbéka

  Hogy te mekkora gyökér vagy!

 52. 56

  Fetyke

  Renningan!
  Most nagyot nőttél a szememben! Ilyen higgadt és korrekt megfogalmazást régen láttam olyan vádakra, amiket kaptál. Gratulálok!

 53. 57

  Fetyke

  Ne hagyd magad becsapni! Támogatást ők is kértek maguknak. A szemét kapitalisták! :D

 54. 58

  bjeela

  Nem kérték, azt hivatalosan aggyák, mert korábban megszavazták maguknak a parlamenti pártok, mert beszartak, hogy miből fognak élni, ha a szavazóik egy huncut garast sem adnak nekik. Ez kb olyan, mint hogy én a kőművesre szavazok, te a festőre(mert épp az kell) és mindkettő megszavazza, hogy mostantól a te és az én zsebemből létezésük végéig jár nekik apanázs és ezt se te, se én nem tudjuk megváltoztatni. Normális esetben agyonvernénk őket, de a politikai pártok és az egyházak esetében még tapsolunk is nekik ehhez. Igazi hülyék vagyunk. Ja, és ennek semmi köze a kapitalizmushoz, ez szimplán köztörvényes bűncselekmény kontra állampolgári hülyeség. Ja, és a legjobb, hogy ők kapnak támogatást, nem is egyet, mert megszavazták maguknak, de te és én nem, mert azt meg leszavazták. És mi hülyék adtuk meg ehhez nekik a jogot…

 55. 59

  Zoard

  Srácok, itt valami nem kerek
  A másik cikknél fizettem. Ennél a cikknél a become a patronig jutok ha el szeretném olvasni…
  Látszik hogy be vagyok jelentkezve.
  Odáig sikerült eljutni hogy https://fuzovelkifele.com/wp-admin/profile.php
  és most?
  a wp-adminos link szerentem ultragáz megoldás.
  Sürgősen javítandó.

 56. 60

  katonadani

  Szia!
  Az egyik probléma esetleg az lehet, hogy ez a cikk eggyel magasabb szintű csomag része.
  Ha ezt kilőttük, akkor a fuzovelkifele.com/login linken Patronként bejelentkezve visszajutsz az oldalra és tudod olvasni a cikkeket.

 57. 61

  Krisztian Fekete

  Nem mindegy, minek nevezik? A lényeg, ha el akarsz valamit olvasni, fizesd ki az árát. Az író idejét, energiáját. Évekig csinálták ingyen. Én inkább megköszönöm, hogy eddig is működött így.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team