Connect with us

Hír

Alaposan ráijesztett a Broncos szurkolóira a két újonc

Két magasan draftolt újonca is alaposan ráijesztett a Denver Broncos szurkolóira az éjjel, ugyanis az első körös Noah Fant és a második körös Drew Lock is sérüléssel hagyta el a pályát a 49ers elleni előszezonmeccs alkalmával. Szerencsére egyiküknek sincs komoly baja.

Fant lesántikált a pályáról, a bokája sérült meg. A meccs végén ott volt az oldalvonalnál, a találkozó után pedig bicegni látták. Locknak a jobb keze sérült meg a harmadik negyedben, így 12 passz után (7 sikeres, 40 yard) elhagyta a pályát, majd a mérkőzés után merevítővel a kezén sétált.

Vic Fangio szerint egyikük sérülése sem komoly, Lock röntgene negatív volt, csak egy rándulás a diagnózis. Lock “csak” csereirányító lesz idén minden bizonnyal a Broncosban, Fant viszont nagy szerepre számíthat, így az ő kiesése nagyobb veszteség lett volna, azonban szerencsésen megúszták mindketten.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!