About the author

8 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Akár azt is jelentheti, hogy az emberek jól meg vannak a CFL-lel. Simán megértem őket, hogy azt ők elég szórakoztatónak találják ahhoz, hogy egy preseason meccs ne hozza lázba őket.

 2. 2

  katonadani

  hát, elvagyok én a HFL-lel ha úgy van, meg elég szórakoztatónak találom, de ha NFL-meccs jönne a Hidegkutiba, csak kinéznék :D

 3. 3

  acsdav2

  De amíg a HFL csapatokban, a legmagasabb szintet képviselő importok 4. vagy 3.osztályú egyetemekről érkeznek (javíts ki ha rosszul mondom), addig a CFL-ben volt NFL játékosok játszanak. S bár 3.előszezon meccs, azért mégis csak a több játékidőt azok a játékosok kapják, akik pár év múlva a CFL-ben próbálkoznak majd. Így megértem, ha nekik ez nem akkora varázslat :)

 4. 5

  Fetyke

  Pedig egyszerű ez. :)
  Nagyobbak a rendezési költségek. Például nem egy, hanem két csapatnak kell utaznia, vinni kell egy csomó cuccot, hogy a meccs hasonlítson egy NFL előszezon mérkőzésre, stb. Ez mind megdrágítja a rendezést. Ehhez hozzá kell tenni, hogy lehet, hogy most láthat NFL meccset Winnipeg lakossága, aztán már soha többet.
  Nem mellékesen két héttel a mérkőzés előtt már elkelt elővételben 9000 jegy. Szerintem az nem rossz. Sőt! Most kezdjünk el haza példákkal jönni (foci :D), ahol mindezt igen csak megirigyelnék?

 5. 6

  Kuglicz Balázs

 6. 7

  Tactful Cactus

  Előtte 6 nappal Iron Maiden koncert a városban.
  Nincs pénz lóvéra.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team