Connect with us

Hír

Annyira rosszul áll CB-poszton a Jets, hogy Jamal Adams önként jelentkezik

A Jetsnek elég nagy problémája van cornerback poszton, Jamal Adams viszont tudja a megoldást: neki kellene posztot váltania. A 2017-es 1/6-os safety a liga egyik legjobbja a posztján, de ha a Jetsnek máshol van rá szüksége, szívesen játszik cornerbacket is. És ezt “halálosan komolyan” gondolja.

A Jets első számú, tavaly agyonfizetett, de ehhez képest gyengén teljesítő cornere, Trumaine Johnson sérült, illetve az ő helyét átvevő draftolatlan Kyron Brown sem bevethető, mindketten a combhajlítójukkal bajlódnak. Így jelenleg a nem túl veretes Darryl Roberts, Arthur Maulet, Brian Poole trió számít a Jets három legjobb CB-jének, tehát egyértelműen nagy a baj.

Természetesen valószínűtlen, hogy Adams lesz a megoldás, neki így is elég fontos szerepe van a védelemben. Gregg Williams védőkoordinátor is elmondta, hogy ugyan Adams képes lenne a váltásra, ezt nem vették komolyabban fontolóra a csapatnál, így is sok mindent kell megtanulnia a fiatal safetynek az új rendszerben.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások