Connect with us

Hír

Antonio Callaway 4 meccses eltiltást kapott

Négymeccses eltiltást kapott a Browns elkapója, Antonio Callaway, mert vétett a liga tiltott szerekkel kapcsolatos szabályzata ellen. Callaway együtt edzhet a csapattal és játszhat az előszezonban is, mielőtt megkezdődik az eltiltása.

Az elkapót tavaly nyáron elkapták marihuána birtoklásért (bevont jogsival vezetve), de azokat a vádakat végül ejtették. Ugyanezzel elkapták már a Florida Egyetemen is, akkor az egész 2017-es szezont ki kellett hagynia emiatt. Ráadásul a Combine-on is pozitív mintát adott, de állítólag ez az eltiltása egyik fenti esethez sem kapcsolódik.

A Brownsnál nyilvánvalóan Odell Beckham és Jarvis Landry elfoglal két kezdő WR posztot, Callaway pedig nagy csatában van Rashad Higginsszel a harmadik elkapó szerepköréért. Az első előszezonmeccsen Higgins játszott az első csapattal (5 elkapás, 98 yard, TD), Callaway pedig a másodikkal (3 elkapás, 42 yard, illetve egy bravúros visszafújt TD), de kérdés, hogy ez mennyire szól az eltiltásnak.

Callaway újoncként 11 meccsen kezdett (mind a 16-on pályára lépett), 43 elkapásból 586 yardot és 5 TD-t pakolt fel a táblára.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!