Connect with us

Hír

Beckham: A Giants meghalni küldött Clevelandbe

Odell Beckham Jr. továbbra sem tudja megemészteni, hogy a Giants csak úgy elcserélte őt a Brownshoz. Idén már sokadszor szólt be korábbi munkaadójának, de talán a legutóbbi a legdurvább.

 

 

Ez nem üzleti döntés volt, hanem személyes. Kaptak a Brownsénál jobb ajánlatokat értem, de ők úgy gondolták, hogy inkább elküldenek Clevelandbe meghalni

 

– mondta a játékos Ben Baskinnek.

 

Hasonló véleményen van egyébként Beckham nagy barátja, a korábbi Miami-elkapó Jarvis Landry. Szerinte tavaly Adam Gase azért cserélte el őt pont Clevelandbe, hogy derékba törje a karrierjét és példát statuáljon, ahogy tette azt a Patriots Jamie Collinsszal.

 

Alapvetően van ráció a dologban, Baker Mayfield előtt a Browsba kerülni tényleg egy karrier végét jelenthette, így Jarvis Landrynek speciel igaza lehet. Ellenben a Browns idén már az egyik legfelkapottabb csapatnak számít, OBJ-nek egy rossz szava sem lehet a szerencséjére. Ha volt a Giantsnek jobb ajánlata, akkor aligha az elkapó megleckéztetése miatt mondott rá nemet – pláne, hogy ebben a Brownsban játszani minden, csak nem büntetés jelenleg.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!