About the author

18 Comments

 1. 1

  csak ezt ne

  Teljesen jó gondolat lenne szerintem a Graham csere. A jelenlegi csapatba, mint borsó meg a héja illene bele az ő játéka. Nyilván ő már nem lesz egy blokkoló zseni, de ennek ellenére egy nagyon különleges csapattá varázsolhatná az ide Patriotsot. Még egy második kört is megérne szerintem. Sem a Seahawks, sem a Packers nem tudta őt jól használni, nálunk lenne rá play jó kedvvel bőséggel ugye, nem is kellene sokat gondolkodni rajta…

 2. 2

  Fetyke

  Tessék békén hagyni Williamset, ne cserélgessük őt sehova! Trent a miénk! :)

 3. 3

  Debreceni József

  A Clowney-Leonard Williams+4.(3?) nem is rossz, sőt 🤔

 4. 4

  DrBaji Mihály

  Egy kis árengedményt biztos kellene adnia BB-éknek….szerintem…

 5. 5

  wolandrule

  Második kör, ne viccelj…

 6. 6

  László Varga

  A Pats-na nem keii olyan TE, akinek fogalma sincs a blokkolásról.

 7. 8

  Bélabá a csótány

  Tényleg vicces.
  Elsőt IS simán megér.
  2X

 8. 9

  Fetyke

  Mondjuk a Pats első kör az már majdnem második. :D

 9. 10

  csak ezt ne

  A 2. köreink tényleg annyira besültek az utolsó években, hogy jó eséllyel nem lenne egy nagy veszteség. Szerintem simán megérné, én amúgy is egy kissé túlértékeltnek gondolom a draft cetliket, szerintem egy tuti veteránnál kisebb a rizikó, mint egy újoncnál. (Emlékszem valamelyik SB nyerés évében nálunk az O-ban nem volt egy első körös se, draftolatlan meg 6-7. körös annál inkább, miközben a fél Browns első kör eleje volt.) Nyilván többe kerül egy veterán, és kevesebb évig lehet hasznunkra. De most van fiatal bőven, ráadásul jövőre is cetli dömpingünk lesz.

  Szerintem egy jó TE-el, ami most azért nincs, ez egy nagyon ütős O lehetne, egy igen jó D-el együtt, vmi nagyon szép évet varázsolhatnának. Ráadásul Graham kb olyan Moss szerű kiugrást nyomhatna nálunk, mivel nagyon szarul használták szvsz az elmúlt években.

 10. 11

  wolandrule

  Túlértékeled Grahamat szerintem.

 11. 12

  pritek

  A cheifstol egy masodik kor az mar hatvanadik huzas kozeli. Annal PP boven tobbet er. De ennek tenyleg log mar a laba egy ideje.
  En abban remenykedem, hogy ramegyunk vagy Williamsre, vagy DL-ra. Mondjuk Snacks :) vagy mindketto.
  Mondjuk ezekhez kene egy penzugyi gyorstalpalo az Eaglestol, de mindketto oriasi hiany.
  Raadasul Williamsre ra tudnank dobni Humpriest is. Tiszta nyereseg.

 12. 13

  csak ezt ne

  Szerintem te meg alul. Ez ráadásul alig eldönthető vita, mert valószínűleg sose fog kiderülni, mire menne nálunk. Az tény, hogy az elkapási adatai kevéssel (mintegy 10%-al) maradnak el Gronktól, ami azért elég impresszív. A New Orleans szineiben kicsit jobb is volt, mint Gronk. Ezek viszont tények.

  A blokkolás persze nem megy neki közel sem ilyen szinten de már abban is bőven elfogadható amit tud.

 13. 14

  Zotya

  Williams + 5. körrel meg még jobb :)

 14. 15

  Debreceni József

  Legyen 4. és akkor visszakapjuk a picket Duke Johnsonért😉😁

 15. 16

  Wyatt

  Graham sosem volt Gronk szintjen semmiben sem. Na jo, nagy darab slot WR-nek lehetett hasznalni, de tud annyit adni nagy fizetesevel, hogy valamelyik WR (Gordon, Edelman, Harry, Meyers, majd kesobb Thomas) helyett fent legyen? En ebben mar nem vagyok annyira biztos, akkor meg mar inkabb legyenek valodi elkapok az elkapok, es olyan ember bent tight endnek, aki tud blokkolni is futasnal, esetleg passznal, nem olyan, akit egy CB megborit.

  Ettol fuggetlenul, ha jonne, es tudnank hasznalni, jo opcio lehet, ha mast nem, a red zone-ban. De az oriasi erositest barmelyik WR-hez kepest nem latnam bele, tight endkent pedig nem ertelmezheto sajnos

 16. 17

  Balázs Meilinger

  Szerintem Greent nem adjuk! 2. Körért meg pláne nem. Remélem innen vonul vissza. Egy alüröktől mentes wr kincs a ligában manapság, akár mennyire koros is. Szerintem ráadásul Green aláír egy mindkét félnek előnyös hosszabbítást.

 17. Pingback: Öt csapat, amelyik cserélhet Jadeveon Clowney-ért | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team