Connect with us

Hír

BREAKING: Andrew Luck visszavonul!

Éjjel robbant a hírbomba, Adam Schefter twitteren jelentette be, hogy Andrew Luck tudatta a Colts vezetőivel: visszavonul. Mint kiderült, Luck holnap akarta ezt hivatalosan bejelenteni, így viszont épp a Colts meccse közben tudta meg a világ, hogy a 29 éves irányító szögre akasztja a sisakját.

Luck a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta, hogy ez volt élete legnehezebb döntése, de ez volt számára a jó döntés. Benne ragadt a sérülések és a rehab ciklusában az utóbbi négy évben, így fizikálisan és mentálisan is megviselt volt, és ez az egész elvette a foci élvezetét.

Nem csoda persze, hogy a sérülések elvették a kedvét. Az utóbbi hat évben rengeteg sérüléssel küzdött. Volt baja a bordájával, a hasfalával, a veséjével, a vállával, a vádlijával/bokájával, és agyrázkódása is volt.

A 2012-es draft 1/1-ese 171 TD-passzal, 23,671 passzolt yarddal, 4 Pro Bowl részvétellel és egy Év Visszatérője díjjal akasztja szögre a sisakját. Teszi mindezt három évvel Peyton Manning után, akinek átvette a helyét Indianapolisban. Teszi mindezt Tom Brady vagy Drew Brees előtt, vagy épp azelőtt az Adam Vinatieri előtt, akit még 7 éves korában látott az NFL Europe-ban mezőnygólt rúgni Amsterdamban.

Lucktól így a Colts elméletben visszakérhet 12,8 millió dollárt az aláírási bónuszából, az irányító pedig többtízmillió dollárról mond le ezzel a döntésével.

A Colts így Jacoby Brissettel vág neki a szezonnak, vele jóval nehezebb lesz elérni a Luckkal kitűzött célokat.

Borzaszt látvány volt egyébként, hogy Luckot kifütyülték az indianapolisi nézők, amikor elhagyta a pályát a meccs után. Luck is elmondta a sajtótájékoztatón, hogy ez nagyon fáj számára, ami nem csoda…


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!