About the author

159 Comments

 1. 1

  wolandrule

  Ez nem jó hír… Nem Luckot kellett volna kifütyülni, hanem a dilettáns vezetőséget és edzőit, akik végigkísérték a pályafutását.

 2. 2

  Walter Mitty

  Annak idején átélni Manning elvesztését pár nappal a szezonkezdet előtt (még nem tudva, hogy örökre…), most meg ez. Nem hiányzott.

 3. 3

  cd334

  Teljesen egyetértek

 4. 4

  chester

  Adhattal volna mas cimet, ez igy nagyon felrevezeto. Ha es hol van a forras??????

  “hirbomba”?????????!!!!!!!

  Ja es brady a kiraly

 5. 5

  Zsolt

  Na, akkor most bocsánatot lehet kérni McDanielstől, akiről a legundorítóbb módon írtatok, amikor nem vállalta el ezt a szerencsétlenséget. Már akkor is lehetett tudni, hogy gáz van Luckkal, de azért JMD volt a rosszfiú…

 6. 6

  bobek

  Kifütyülni ez elég paraszt dolog volt :( Szomorú az egészben hogy végre egy olyan gárda van kialakulóban amivel a csúcsra törhetett volna. griksonékat kellet volna kifütyülni.

 7. 7

  bobek

  Manning miatt szerettem meg ezt a játékot és lettem Colts szurkoló. Örültem Lucknak nagyon szerettem őt is. Most nagyon elszomorít hogy el megy. De abszolút érthető kemény évek vannak mögötte.

 8. 8

  Ádám Váradi

  Ez a visszavonulás a mintapéldája annak, hogy a csapat legfontosabb tagja az Offensive Line.

 9. 9

  bobek

  Ne akard össze mosni a kettőt. JMD akkor is jellemtelen voltés az is marad.

 10. 10

  Zoltán Debreczeni

  Mia? Hogya? Hábazmeg sok sikert és fájdalommentes civil életet! Remélem fejben minden rendben lesz. Fütyülő pöcsöket ignoráld.

 11. 11

  wolandrule

  Ezt miért nem a szerkesztőségi chatbe írod? Világos, hogy a Patriots és a gyökér bradymániás szurkolói csak a like-ok és a kommentszám növelés miatt kellenek. Ezzel nincs is gond, csak ne ilyen nyilvánvalóan adjátok elő.

 12. 12

  conspiracy theory

  Ezt nagyon sajnálom.

 13. 13

  BenKoyack

  Nélküle szegényebb lesz a mi kis AFC South-unk is…sok sikert neki a civil életben, nagyon sajnálom szegény gyereket!
  Go Jax!

 14. 14

  Zsolt

  Ennyi erővel Luck még jellemtelenebb, hiszen nem a holtszezon elején, hanem a szezon elején vert át mindenkit. Gerinctelen, gyökér és minden más, amit JMD-ről összehordtatok.

 15. 15

  Everlast77

  Sajnálom Luck-ot, remélem a civil életben sikeresebb lesz.
  A Coltsnak meg, “karma is a bitch”!

 16. 16

  Everlast77

  Szerintem is le kellene lazítani kicsit. Elvileg szerkesztő vagy, egyfajta “véleményvezér”, hiszen elég sokan olvassák már az írásaid. Úgy is kellene viselkedni, még ha ez csak egy blog is! Köszi.

 17. 17

  chester

  Ebben pedig benne volt mindenkinek a pofon, kar hogy csak a peccest vetted eszre :(

 18. 18

  chester

  Nem vagyok velemenyvezer, velemenyem van csak, amit nem felnek velunk megosztani rolunk. Hat en is megosztom

 19. 19

  bobek

  A kettő még mindig nem ugyan az. Ne keverd.

 20. 20

  Sestertius

  Én a normális pats szurkolókat sajnálom 1-1 ilyen komment után :D

 21. 21

  bjeela

  Szóval szerinted Luck “szerencsétlenség, gerinctelen, gyökér, átverős, jellemtelen és minden más”? Te konkrétan érezted, átélted azt a fájdalmat, amit Luck? Az a srác erre készült egész életében,
  imádott játszani, ez volt az élete, ebben a játékban lett a liga egyik legjobbja, sztárja, minden esélye megvolt, hogy olyan karriert fut, mint PManning, simán lehetett volna még legalább 10 éve irányítóként, betegre kereshette volna magát ezalatt(350-450 millió dollárt), benne volt egy gyűrű is, már jelenleg is imádták a szurkolók – a mostani pár tahó általi kifütyülésnek nincs jelentősége -,HoF játékossá válhatott volna és minderről lemondott. Szerinted a srác komplett idióta, hogy ennyi mindenre nemet mond? Kicsit gondolkodj, mielőtt leírsz ilyeneket…

 22. 22

  bjeela

  Az agyhalálra nincs orvosság…

 23. 23

  Arnold Patsenegger

  El kell engedni.

 24. 24

  Ewzy

  Vádli serulessel bajlodott egész tavasszal, az sem volt biztos h ő foh kezdeni az első héten.

 25. 25

  Ewzy

  JMD-vel nem az volt a baj, h nem akarta elvallalni a Colts-t, hanem elvallalta majd visszamondta… Ami elegge unfair. Értelmetlen utolag ilyenekkel kimagyarazni JMD- h persze ő mar akkor is tudta. Akkor minek vallalta el?
  Baromira nem ugyanaz a ket dolog, hogy valaki nem birja el a sorozatos serulesek okozta fizikai-mentalis terhet es emiatt visszavonul meg az, h h igent mondok vmire majd 1 nappal kesobb visszatancolok…

 26. 26

  renningan

  Ez a Luck annyira jellemtelen, hogy mivel a Colts megint úgy kezelte a sérülését, ahogy két éve, amikor kiülte az egész szezont és valszeg megint tropára ment valamije, úgy döntött hogy befejezi. Le kéne lőni :D

  A szezon előtt még mindig jó volt. Jött egy sérülés, nem kezelték jól, nagyon szar lett és gondolom pont úgy betelt nála a pohár, mint Trent Williamsnél, csak ugye őt már a Colts annyira tönkretette, hogy nem volt visszaút. Amivel egyébként lemondott több 100 millió dollárról valószínűleg. A kis köcsög :D

 27. 27

  bjeela

  A McDanielses hozzászólásért jár egy külön gratula. Egyezünk.

 28. 28

  Tizenkettes

  Ezt úgy értettem, hogy Lucknak volt-e olyan nyavalyája, amely kizárta volna a pályára lépését az első héten. Ha kettétörik a lába a meccsen, kap egy agyrázkódást vagy ACL-sérülést szenved el, és azt mondja, hogy elég volt, senki sem problémázott volna. Lehet, hogy Luck már az életben nem lesz teljesen egészséges. De aki az NFL-ben lehúz legalább 5 évet, annak szinte kizárt, hogy ne legyen valamiféle problémája. A Colts-szurkolót ez érdekli szerintem. Egy visszavonulás beállítható úgy is, hogy nem akarja az illető hátráltatni a csapatát, visszaadja a pénzt stb., meg úgy is, hogy az illető kicseszett a csapatával, amely bízott benne. A Colts-drukkerek – mondom – szerintem így állhatnak hozzá.

 29. 29

  renningan

  Én olyan híreket és elméleteket olvastam, hogy Luck tavasszal jelezte, hogy valami baja van, talán a vádlijában? asszondták, pihentesse. Majd amikor pályára lépett és edzésbe állt, kiderült, hogy ez nem múlt el, sőt sokkal durvább lett, mint volt (vádli, vagy boka volt). Utána nyilván ment a rizsa, hogy majd jó lesz ő, de szerintem teljesen jogos tőle az, hogy miután megint elcseszte a Colts a sérülését, ami jó eséllyel nagyon komoly, visszavonult.

  Egy Super Bowl esélyes csapatról és több 10 meg 100 millió dollárról mondott el. Ha csak a csapattal akart kicseszni, akkor nem hiszem, hogy megérte.

 30. 30

  Arnold Patsenegger

  Ennek a kommentek mi volt az előzménye amúgy? Gondolom,valami nagy hülyeség de az ért kíváncsi vagyok.

 31. 31

  bjeela

  Én örömmel vállalom, hogy pecc héter vagyok. :D

 32. 32

  Arnold Patsenegger

  Eleve nem értem minek kell belekeverni McDanielst ebbe a témába? :D

  (Most így utólag elmondhatja a kommentelő hogy igen jó döntést hozott Luck miatt és akkor máris jobb ember? Vicc… Akkor se tartozik ide, ez most Luckról szól)

 33. 33

  bjeela

  Mert ugyebár van értelmes pecces is, bár ez a szóösszetétel elvileg értelmetlen. :D

 34. 34

  Krisztian Fekete

  Hogy lehet a kettőt összehasonlítani? Kb semmiben nem hasonlít a két dolog. Szerintem gondolkozz még ezen.

 35. 35

  Everlast77

  Köszi! Hidd el nekünk is nagyon nehéz néha :)

 36. 36

  ducksfan

  Szegény srác, mindig sajnálatos, ha valakinek a sérülés teszi tönkre a karrierjét; talán az egészségét nem.
  Jó volt nézni a játékát.
  Mondjuk így már érthető a Brissett HOF kaliberű QB nyilatkozat. Lehet élesben tesztelni…

 37. 37

  bjeela

  fütyülő pöcsök… vazze, istenem, minek vertél meg vizualitással…

 38. 38

  LG

  Na nee… Ezt a szomorú hírt! 😢 Nagyon sajnálom, tavaly (is) megmutatta mit tud, nagyon jó kis szezont futott. Sokszor gondoltam róla, hogy nincs ebben a sracban olyan sok, de tavaly meggyozott. Mondanám, hogy ezt Pagano-nak köszönheti…
  A szurkolok meg undorítóan viselkedtek, azért nem ezt érdemelte szerencsétlen 😟

 39. 39

  László Kovács

  Luck tipikusan az állatorvosi ló esete, kb állandóan sérült volt, most is már fél éve sérült volt a vádlija, ami rekordok könyvébe illő történet. Azt alapból feltételezhetjük, hogy szereti ezt a játékot különben eddig nem csinálta volna, így még nehezebb lehet, hogy ennyiszer a pályán kivül ragadt. Szerintem érthető a döntése, csak az időzítés a problémás, ezzel kb ki is nyírta a Colts szezonját.

 40. 40

  Everlast77

  Igen, sejtettem, hogy nem gondolod magad annak, ezért tettem idézőjelbe. Viszont cikkeket írogatsz ide mint szerkesztő, és kommentelsz is, amit sokan elolvasnak, mert érdekli az embereket a véleményed. Hidd el, innentől kezdve nagyon nem mindegy a minőség! Ezért nem szeretem, amikor arra hivatkoztok, hogy ez csak egy blog. Ha így lenne, nem tennétek bele ennyi munkát, viszont ha konfliktus generálódik, vagy hirtelen nem tetszik egy kritika, ami lehet nem is jogos, kényelmes elütni azzal, hogy ez csak egy blog. Ez a munka már bőven túlmutat ezen, szintet kellene lépni, fejeben is.

 41. 41

  bjeela

  Megfogadtam a tanácsodat, de roppant kellemetlen szaga van és a környezetem is felettébb neheztelve néz rám…

 42. 42

  László Kovács

  Minden tiszteletem Brissetté, de mindannyian tudjuk, hogy nagyon nem egy szint a két srác.

 43. 43

  Everlast77

  Pecc7’ers :D

 44. 44

  László Kovács

  Azért a szurkolói reakciók is érthetőek. Van egy iszonyat jónak tűnő csapatuk, ami abszolút rájátszás esélyes, erre az irányitójuk az utolsó pillanatban kiszáll, egy olyan helyzetben ami az ő szemszögükből kicsit sem tűnik ennyire reménytelennek. Szerintem egyértelműen kijelenthető, hogy így csökkentek az esélyeik és a szurkolók is ezt érezhették.

 45. 45

  László Kovács

  Én Pats szurkoló vagyok, de úgy gondolom, hogy itt teljesen felesleges JMD elvtelen mosdatása. A két eset csak nagyon távolról tűnik hasonlónak. JMD teljesen inkorrekt volt és ezt ez az eset kicsit sem enyhíti.

 46. 46

  chester

  Ez nem lenne baj addig amig kritikakat kapnank es nem faszkodast. Utobbibol hidd el mindenkinek elege van mar nalunk

 47. 47

  Zotya

  Kérlek, mondd, hogy atomrészeg vagy, esetleg be vagy lőve, és csak ezért mondasz ekkora baromságokat, de valójában nem vagy ENNYIRE buta!!!

 48. 48

  bjeela

  Fogjuk rá, hogy reménykedett. Legyünk őszinték, mi is kapaszkodtunk volna az utolsó szalmaszálba is…

 49. 49

  bjeela

  A szurkolói fájdalom és az információhiány okozhat ilyen reakciókat, de ettől még – főleg az előzmények ismeretében és pláne belegondolva,mit ad fel a srác – ez akkor is tahóság volt.

 50. 50

  László Kovács

  Mondjuk mikor meccs közben beesik egy ilyen hír nem hiszem hogy nagyon végiggondolják ott a szurkolók mi játszódhatott le Luck fejében az évek során.

 51. 51

  bjeela

  Igen, erre mondtam, hogy információhiány, de ezt azért feloldhatta volna az előzmények ismeretéből fakadó belátás és erre utalva mondom, hogy tahóság. Ugyanis értelmes ember végiggondolja és rájön, hogy nem illenék azonnal elküldeni a srácot az anyjába, a tahó meg rögvest véleményt nyilvánít. ;)

 52. 52

  ahanem

  Mondjuk lehet hogy abból a pénzből mondjuk egy 300 milliót a testére költött volna, csak hogy a 23. vádlisérülés után is ki tudja vonszolni magát a pályára.

 53. 53

  Jani26

  Gratulálok renningan!
  Ismét bizonyságát adtad, hogy 20-as IQ-dal a szerkesztőség szégyene vagy…
  Biztos fontos ember az apád, hogy megtűrnek a többiek…

 54. 54

  Fetyke

  “Képes volt nemet mondani a számára legkedveltebb tevékenységre.”
  Azért ne gondold, hogy mindenki Brady vagy Favre, akik annyira szeretik/szerették ezt a játékot, hogy képtelenek (voltak) abba hagyni. :) Szóval ebből a szempontból nem biztos, hogy ez olyan nehéz döntés volt.

 55. 55

  bjeela

  Elvileg azt a csapat állja, illetve a biztosító, amíg a csapat tagja. Itt inkább az a gond, hogy ilyen állapotban nem lett volna 10 szezonja, vagy a felét sérülten tölti, mint az elmúlt öt évnek is a felében olyan volt, mint a mesében: hol volt, hol nem volt…

 56. 56

  László Kovács

  Egy meccsen azért elég sokféle ember van és vannak hátráltató tényezők is , például mikor legurul 5 sör. :)

 57. 57

  ahanem

  pont ezzel a két dologgal volt gondja eddig is, szerintem megérte volna privát klinikák véleményét kikérni

 58. 58

  bjeela

  Jajaja, meg a szénhidrátvakság a tizenhatodik hot dog után…

 59. 59

  Fetyke

  Én nem Luck döntését vitattam vagy kritizáltam. :) Csak azt mondtam, hogy nem minden játékosnak az a hobbija, hogy focizhasson az NFL-ben. :D
  Egyébként ha már szóba hoztad, akkor P.Manning sem hasonlítható Luckhoz, mert ő is lehozott több mint tíz szezont az elején sérülés vagy meccs kihagyás nélkül. Luck 5 szezont sem bírt ki. Egyszerűen van úgy, hogy valakinek a szervezete nem bírja annyira ezt a fajta megterhelést. Ezért inkább Bradfordhoz vagy Romohoz hasonlítható Luck ebből a szempontból (ahogy azt renningan cikkében is írtam). És teljesen egyetértek veled abban, hogy ez egy nagyon bölcs döntés volt a részéről.

 60. 60

  Fetyke

  Te már találkoztál normális Pats szurkolóval? :D :D :D

 61. 61

  Fetyke

  Ebből a szempontból teljesen mindegy, hogy mikor vonult volna vissza, a Colts szezonjának így is, úgy is vége lett volna.

 62. 62

  Bélabá a csótány

  Már tavaly SE volt vele minden rendben.
  A mozgásán is látszott,meg a nextgenstaton is.
  Csak hát ilyen tekintetben csalókák azok a cikkek amiket lehoznak a pillanatnyi forma alapján.
  És ez igaz a hivatalos NFL szakíróktól kezdve,veletek bezárólag bárkire.
  De ezzel nincs is semmi gond.

 63. 63

  Rynald

  Amúgy mért nem kurtítjátok meg a kommentmezőt egy picit ettől a rétegtől? Nem azt mondom hogy tömegével tiltsatok, de az amőbákat, meg a hőzöngő trollokból azért kirakhatnátok jópárat ;)

 64. 64

  Bélabá a csótány

  “lefordíthatatlan szójáték”

 65. 65

  bjeela

  Köszönöm a bödőcsi terminus technicus-t. ;)

 66. 66

  Bélabá a csótány

  Bold:Hoyer veszi át a QB2 helyét.

 67. 67

  OldUser

  Játékosokat, edzőket kritizáltok, állítotok pellengérre akkor miért zavar a kritika? Lényegtelen, hogy jogos vagy jogtalan.

 68. 68

  Vicgeordie

  És adnak érte cetlit is? Vagy kívárják a cut-ot (ami nagyon érik)?

 69. 69

  Bélabá a csótány

  Simán bennevan a cetli,más is röhögve vinné cut esetén.

 70. 70

  bjeela

  Az információhiány őket is sújtja, hiszen egy játékos aktuális állapotát a csapat és úgy általában minden érintett erősen titkolja.

 71. 71

  Debreceni József

  Néztem a sajtótájékoztatót (NCAA ftw!), sajnáltam szegényt. A drukkereket meg nem értem, Texans szurkolóként mondom hogy iszonyatos veszteség ez a sportnak, az AFC Southnak, de főleg az Indianapolisnak.

 72. 72

  chester

  Ahogy írtam, a kritika és a faszkodás között én érzek különbséget. Bár biztos túlreagálom

 73. 73

  bjeela

  Azzal valahogy elfelejtettünk foglalkozni, hogy akik leginkább kiakadhattak volna Luck döntése miatt – a tulaj, az edzők, a játékostársak -, azok érdekes módon megértően viszonyultak Luck döntéséhez. Ők ugyanis látták, tudták, min megy keresztül a srác, mit ad bele, hogy rendbe jöjjön, mennyire akarja, mennyire szeretne jól játszani, örömet szerezni magának és a társainak. A szurkolók valahogy nem vették ezt észre…

 74. 74

  renningan

  Köszi! :) Tudod, a 20-as IQ már olyan kicsi, hogy a többi szerkesztőt is lehúzza, ezért lehetett az, hogy McDaniels makulátlan, etikus és természetesen teljesen korrekt húzása más szerkesztők tetszését sem nyerte el :(

  Ja, és nem csak az apám, de az anyám is fontos ember, így két fronton is be vagyok biztosítva ;)

  Béke!

 75. 75

  ahanem

  Ránézve egy átlagos cikkre, ha ezek a tiltások megtörténnének, nem maradna sok kommentelő, emellett ezek a rendszerek könnyen kijátszhatók, így kicsit felesleges is.

 76. 76

  Laca

  tuti nem kérte ki :D

 77. Pingback: Luck: Ez volt életem legnehezebb döntése | Fűzővel kifelé!

 78. 77

  deze75

  javaslom a jobb oldalon a felhsználó blokkolása használatát……….és akkor megkímélnél bennünket ezektől a hozzászólásoktól🤷‍♂️👍

 79. 78

  Arnold Patsenegger

  Erre elég komoly esélyt látok.

 80. 79

  renningan

  Minden csapatnak vannak értelmes és kevésbé értelmes rajongói, és óriási probléma, hogy az utóbbi hiába kisebbség, simán elnyomja az értelmes többséget, mert hangosabb és állandóan keresi, hol lehet belekötni valamibe.

 81. 80

  renningan

  Szerintem a vezetőség tudta, mennyire is tropa Luck. Nekik könnyebb volt ezt elfogadni. A szurkolók pedig zsigerből reagáltak, ami részben érthető, de akkor is gáz, Luck nem ezt érdemelné.

 82. 81

  Arnold Patsenegger

  Nekem ezt nem kell bemutatni. Ezek az emberek a Pats fórumon ugyan úgy jelen vannak és idegesítik a kevésbé hangos szurkolókat. Nem tudsz mást csinálni mint,hogy ignorálod őket. Amihez egyébként kibaszott nagy akaraterő kell… de nem lehetetlen.

 83. 82

  Arnold Patsenegger

  Nekem ezt nem kell bemutatni. Ezek az emberek a Pats fórumon ugyan úgy jelen vannak és idegesítik a kevésbé hangos szurkolókat. Nem tudsz mást csinálni mint,hogy ignorálod őket. Amihez egyébként kibaszott nagy akaraterő kell… de nem lehetetlen.

 84. 83

  Arnold Patsenegger

  Bennem inkább az fogalmazódik meg,hogy ha ekkora az ellenszenv akkor mi a francért olvassák az oldalt?! De ez megint csak olyan dolog amire soha nem fogunk értelmes választ kapni…. El kell engedni.

 85. 84

  Fanyul23

  Annak idejen azt szerettem a legjobban hohy az amerikai foci irant erdeklodo reteg intellektusban teljesen mas szintet kepviselt mint a gurulos foci ami az nfl elott a fo erdeklodesi teruletem volt. A fenti rettenetesen elkeserito hir alatti komment szekcio bebizonyitotta hogy ez csak sztereotipia volt es ahogy no a letszam ugy fujodik ide is egyre tobb levelszemet.
  Luck pedig nagyon remelem hogy egy hosszu rehab utan visszater meg valahova egyszer.

 86. 85

  CaptainBukova

  lehet nagy marhaságot fogok írni, de: bradford-ot és romot a szél is összetörte, luckot meg egy szar vezetőség állhatatos munkája készítette ki, mivel sose védték meg d-linemenektől. szerintem ő alapból strapabíróbb lett volna, tavaly is ahogy visszatért sackelték párszor, de nem verték bucira a szezon alatt és így nem is sérült meg.

 87. 86

  Fetyke

  Slotert viszik kezdőnek! :D

 88. 87

  bjeela

  A Colts ezzel kikerült a PO sanszból, Luck meg bekerült a bölcs játékosok körébe. Nem kell nyomorékká válni, csak mert nem bírod abbahagyni. Képes volt nemet mondani a számára legkedveltebb tevékenységre. Mert azt senki se felejtse el, hogy ezt a srácot – jó, most kifütyülték a surmók, de alapvetően – imádták, a tenyerükön hordozták a szurkolók, körülrajongta a média, kis túlzással azt csinálhatott, amit akart, miközben ő volt a csapat sztárja, legjobbja. Ezen felül hülyére kereshette volna magát az elkövetkező 10 évben, mert ne feledjük el, hogy egy QB karrierje manapság 40 év környékén zárul. Vagyis az elkövetkező 10 évben nagyjából 350-450 millió dollárt kereshetett volna. Ez a srác az imádott focija mellett erről a gigantikus vagyonról is lemondott az egészsége érdekében, pedig ez bitang nagy csábító erő. Főleg, hogy az összes szakértő szerint is hatalmas tehetségnek könyvelték el, tehát a környezete arra ösztönözte, hogy játsszon és bizonyítsa a képességeit, amik abszolút kivételesek. A srác bölcs és kemény döntést hozott, ami nagyon nem lehetett egyszerű számára.

 89. 88

  CaptainBukova

  miért van az hogy egy nfl insider lehoz egy ilyen hírt meccs közben? azt a részét értem, hogy ez a munkája, de pont meccs közben? nem tetszik a szurkolók vélemény nyilvánítása, hatalmas tahóságnak tartom, de azt még nagyobbnak, hogy ezt a egy ember a twitteren tudatta a világgal miközben játszott a csapat :(

 90. 89

  bjeela

  Igazad van, nekik könnyebb volt és épp erre akartam utalni: ha ők ezt így látták, akkor azoknak, akiknek kevesebb az információjuk nem illett volna őket mintának venni alapul, amikor reagáltak? ;)

 91. 90

  Gergely Nagy

  Roger Goodell is a patrónusod ezt ne felejtsük el xd

 92. 91

  Arnold Patsenegger

  Nem is találok szavakat… nagyon sajnálom ezt a srácot! Egy ekkora thetséget elveszíteni mindíg fáj látni, és ez felkavarja az emberben az érzelmeket (ahogy lentebb is látni mindenkiböl kihoz valamit). A Colts szurkolók meg egyszerűen gusztustalanok megértem ,hogy hatalmas a csalódottság de emerségből levizsgáztak….

 93. 92

  Arnold Patsenegger

  Ezt én is akartam írni…. Értem én hogy az insider ebből él… De azért na… Csak meg hagyhatta volna Lucknak ezt a dolgot.

 94. 93

  László Kovács

  Mondjuk egy Luck szintű irányitót bármikor nehéz pótolni, szóval te közelebb állhatsz az igazsághoz. Ha lett volna több idejük akkor sem biztos hogy jobban járnak.

 95. 94

  László Kovács

  Nincs nagyon más választásuk, szóval hajrá.

 96. 95

  Tizenkettes

  A felsorolt sérülések miatti visszavonulást értem. Mikor vált – elvileg – sérülésmentessé? Mert ilyenkor ez a lényeg. Visszavonulhat valaki, ha egy “olyan” sérülést szenved el, hogy nincs tovább. Vagy miután felépül, és azt mondja, inkább nem kockáztat. De Luck elvileg “rendben van”, nem? Tehát azt nem értem, hogy pont két héttel a szezon előtt jelenti be, hogy őt megviselték az elmúlt évek sérülései? Valami nem kerek ebben a történetben. Ha a meccsen megsérül (megint), az ugye megint rendben lett volna. Így inkább afelé hajlok, hogy ez nem volt egy túl korrekt döntés a részéről. JMD is inkorrekt volt, de szerintem Luck is. Csak utóbbi könnyek között búcsúzott, JMD meg ugye egy – hogy is szokták írni – “egy köcsög pecces”. :))
  Én nem fügyültem volna ki Luckot, de ugye az amerikaiaknál a szurkolói meg az általános hozzáállás mindenhez az, hogy harcolj, tegyél meg mindent, küzdj stb. Egy bokszoló, aki a földön fekszik, keljen fel, egy focista térjen vissza. Az USA-ban hősöket akarnak látni és láttatni, a Colts szurkolói azt akarják, hogy fel tudjanak nézni valakire, Luckra fel tudtak, amíg sok-sok nyavalyát követően játszott. Most úgy érzik, hogy nem tudnak, mert nincs közvetlen kiváltó ok, ami a visszavonulást indokolná. És az sem lehet számukra mellékes, hogy a Colts most azért egy igencsak PO-esélyes gárdának tűnt. Tehát tovább lehet vinni a dolgot, hogy a csapatot is cserben hagyta. Nyilván egy bunkó, aki kifütyüli, de meg tudom érteni, aki úgy gondolja, ahogyan leírtam.

 97. 96

  renningan

  Luckkal nagyon nem volt minden rendben, max annyira, mint két éve, amikor azt mondták, hogy első hétre rendben lesz, aztán kiülte a szezont. Szerintem ebben semmi inkorrekt nincs.

  McDaniels pedig nem egy “köcsög pecces”. McDaniels simán egy “köcsög”, aki pont annyira lenne “köcsög”, ha a Lionsben vagy az Eaglesben dolgozna.

 98. 97

  gyeek

  Adam Schefter? Ugyan…

 99. 98

  CaptainBukova

  volt már ilyen szimpatikus húzása ennek a fasz(i)nak?
  ez most tipikusan az volt, hogy ráhúzza valakire a vizes lepedőt

 100. 99

  renningan

  McDaniel egy jellemtelen, gerinctelen alak, függetlenül attól, hogy jó szakember vagy hogy Patses. Akkor is az lenne, ha a Lions vagy az Eagles tagjaként csinálta volna ezt. Ezen Luck döntése semmit nem változtat.

 101. 100

  dquick

  Jobb lenne, ha a háttérben mennének az eszmecserék? Az ő gondolataik miért érnek kevesebbet (vagy többet), mint a mezítlábas kommentelőké? Szívják csak nyugodtan itt egymás vérét! Ha barátias a légkör, ettől jóval több is beleférhet…

 102. 101

  renningan

  Egyébként a tököm ki van attól, hogy McDaniels patses és tojáshéjon kell járkálni, mert ha elmondod a véleményed róla, akkor biztos, hogy egy mocsok pecc héter vagy, az fel sem merülhet, hogy McDaniels nem egy szent.

 103. 102

  bjeela

  Elvileg “rendben van”, mondod, nekem meg eszembe jut a Minden héten háború, ahol Lawrence Taylor könyörög, hogy adjanak neki még egy esélyt, hogy pénzt kereshessen, játszhasson, majd teletolják fájdalomcsillapítókkal és pályára küldik. ;)

 104. 103

  Sestertius

  Olyanok mint a földönkívüliek.. statisztikailag lenniük kell, csak még senki sem találkozott velük :D

 105. 104

  AwesomeOne

  És akkor Tony Romo felállt a kommentátori asztal mögül, és felszállt az első Indianapolis-ba tartó gépre…

  Nagyon sajnálom Luck-ot, egyszerűen szörnyű ez az egész helyzet, de helyes döntést hozott, az egészség a legfontosabb. Azok akik kifütyülték szerintem rövd távon átértékelik majd ezt az egészet, valószínűleg csak a hirtelen sokk miatt reagáltak úgy ahogy. A Colts pedig nem ok nélkül ragaszkodott annyira Brissett-hez az elmúlt években, tudták, hogy ez isbenne van a pakliban. Talán a visszavonulásra ők sem számítottak, de arra készültek, hogy mi lesz, ha elhagyja őket a “szerencse” (bocsi).

  Én Luck-al sem gondoltam őket SB esélyesnek, így pedig kérdés hogy a PO közelében lesznek e egyáltalán. Van Brissett-ben potenciál, és meglepetést is okozhat, de 2 héttel a rajt előtt, nincs éppen könnyű helyzetben ő sem. Most rá szakad az ég, és mindenki tőle várja majd a megváltást, és gyakorlatilag csak vesztesként jöhet ki ebből az egészből. Kíváncsi leszek, hogy lép-e valamit a Colts, vagy tényleg rábízzák ezt az évet Jacoby-ra.

  Egy valami viszont már most biztos,10-20 éven belül film készül Luck karrierjéről: a hihetetlen tehetségről, az ígéretről, aki egy legenda nyomdokaiba lépve úgy tűnt, hogy feledteti azt, majd a sérülések kis híján derékba törték és nem csak a karrierjét, de a magánéletét is. Amikor viszont már kevesen hittek benne, ő visszatért, élete legjobb szezonját teljesítette, közel került a SB-hoz, ám végül, amikor újra elkezdődött volna a kálváriája, ő inkább a családot, az egészséget választotta, és az év visszatérőjeként akasztotta szögre a sisakot… Unlucky Luck – The true story of Andrew

 106. 105

  katonadani

  hát, Schefternek ez a munkája meg ezért fizetik, de mondjuk ki az aki ilyenkor szivárogtatja ezt ki?

 107. 106

  Megawatt Szvetozár

  Jézusom, ember! Hogy lehet ezt a kettőt egy lapon említeni?
  Szóval szerinted JMC a rengeteg sérülése, teljes fizikai és pszichikai tönkremenetele miatt mondott nemet a Coltsnak? Mert Luckkal ez a helyzet.
  Szóval szerinted JMC egy csomó pénzt (több tízmillió USD) vesztett a döntésével? Mert Luck igen.
  Szóval szerinted JMC-nek véget ért a karrierje a döntéssel? Mert Lucknak igen.
  Hallgattál volna, bölcs maradtál volna…
  (Ja, és JMC soha nem indokolta a döntését azzal, hogy Luckkal valami baj lenne. Le is húzott utána a srác egy egész jó szezont.)

 108. 107

  Bélabá a csótány

  Szerintem ez is a show része…

 109. 108

  Bélabá a csótány

  Adam Sandler már megvette a filmjogokat.
  És természetesen saját maga játsza a címszerepet.

 110. 109

  Bélabá a csótány

  XFL?

 111. 110

  Bélabá a csótány

  Black Magic.
  Huehue :D

 112. 111

  Arnold Patsenegger

  Szerintem ez akkor is gusztustalan… de hát az NFL már csak ilyen.

 113. 112

  Bélabá a csótány

  Ha a gyerekverő pluszt hoz hírverésbe,akkor marad.
  Ha a sérült tehetség megalázása pluszt hoz hírverésbe,akkor meg is lesz alázva .

 114. 113

  bjeela

  Hozzájuk ne hasonlítgass, mert mindkettőnek alig volt komoly, számottevő sérülése, illetve Favre-nak extrém fájdalomtűrő képessége volt. Talán PManing lehetne a jogos párhuzam, hiszen a fickó azt kockáztatta a nyaksérüléssel való játékkal a Colts után a Broncosban, hogy nyomorékként éli le az életét és ugyebár a végén már nem érezte a kezét, úgy dobálta a tőle teljesen szokatlan homályokat, hogy aztán ezzel a ciki teljesítménnyel nyerje meg neki a védelem a második gyűrűt. Fogalmazzunk úgy, hogy PManning elmebeteg módjára viselkedett és kegyetlen nagy mázlija volt. Luck meg ezt nem akarta kockáztatni. PManninget ezért imádják, Luckot meg most cikizik egyesek, de ha PManning nyomorékként zárja a karrierjét, akkor sajnálkoztak volna pár napot és utána elfelejtik PManninget, akinek még a hátralevő nyegyvenvalahány évet nyomorékként kellene leélnie. Na, ezért mondtam azt, hogy Luck bölcs döntést hozott.

 115. 114

  bjeela

  Na, látod, ez teljesen igaz. ;) Mellesleg nem kizárt, hogy kikérte és ezért döntött úgy, ahogy.

 116. 115

  bjeela

  Akkor legalább végigröhöghetjük ezt a sztorit.

 117. 116

  bjeela

  Hja, kérem, mindenki érdemei szerint.

 118. 117

  wolandrule

  Akkor biztos nem nézem meg. :)

 119. 118

  bjeela

  Azért milyen érdekes, hogy a 2012-es draft két legígéretesebb irányítójának – RGIII, Luck – a karrierjét hazavágták a csapatok, a két harmadik körös “futottak még” – Wilson, Foles – meg nyert egy-egy gyűrűt.

 120. 119

  Zoltán Debreczeni

  Ne sajnáld. Mind köcsögök vagyunk.

 121. 120

  makosteszta

  Felkészül Cousins? :P

 122. 121

  Vicgeordie

  Ugyan, most jön a Brissett magic :)

 123. 122

  Zoltán Debreczeni

  Basszus mennyi tehetség ment a csatornába, értelmetlen kockáztatások miatt. Faszkivan. Én a tulajokat sem értem. Nyilván van értelme időnként átnyúlni a GM és HC feje fölött. Persze ‘polisban és Washingtonban könyvtárra való hülye döntést hoztak.

 124. 123

  bjeela

  Ezek olyanok, mint az apósom: “nem kell rá gondolni és akkor nem fáj, szóval na nyafogj, hanem csináld”. Ezzel szemben meg ott van a dokim, aki szerint 50 felett ha nem fáj semmid, akkor meghaltál, illetve ha fáj és nem reagálsz megfelelően, akkor sokkal nagyobb szarba kerülsz, mint amilyenben akkor vagy. Az apósom 78 éves és jobb kondiban van, mint én, a dokim kósza ötvenes és pocakos. Sose legyen apósod…

 125. 124

  bjeela

  Nem is azt mondanám, hogy a szervezete nem bírta, eccccerűen csak pechje volt, mert sorozatban kapott olyan sérüléseket, amiket más egy karrier alatt sem. De még mindig azt sugallod, mintha Lucknak nem lenne “hobbija” a foci, pedig aki a középiskolától kezdve ezt a játékot űzi, nem is akármilyen színvonalon, aki erre készül egész életében, nem mellesleg eszméletlenül jó és sikeres benne, az nagy valószínűséggel nagyon is imádja ezt a játékot. Márpedig erre – a számára nyilvánvalóan nagy örömet okozó tevékenységre és kivételesen sikeres karrierre – mondott nemet Luck. Bitang nehéz lehetett…

 126. 125

  makosteszta

  Úgy értettem, ő is a “többedik körös, futottak még” közé esik.

 127. 126

  bjeela

  Jajaja, már rájöttem, reagáltam is fentebb.

 128. 127

  bjeela

  Kitűnő meglátás, de akkor rengeteg szórakozástól és jogos felháborodástól esnénk el, ami valljuk be szürkévé tenné a hétköznapokat. Te is tudod, milyen jó érzés néha úgy istenigazából kiakadni és elküldeni valakit abba a jó… ;) Arról nem beszélve, hogy néha adassék meg nekem is az a lehetőség, hogy ecccer-ecccer én is egetverő baromságot írjak le, hogy utána röstelhessem a ronda pofámat, hogy ilyesmire vetemedtem és meaculpázhassak napestig.

 129. 128

  gyeek

  Hallgatom a tudósításait mióta az NFL Networknél dolgozott. Gátlástalan, törtető faszi aki ezt az “insiderkedésnek” nevezett műfajt kő kemény kompetitív sportként fogja fel és szerintem saját magát a “sport” Tom Bradyjének képzeli. Ha más tartotta is volna a száját, ő rá lehet számítani, hogy nem fogja.

  A tavalyi drafton röhögtem rajta nagyot, amikor a top pickekből egyet sem talált el a bizalmas információival, pedig azokat nem olyan nehéz. Lehet kicsit meg akarták fingatni a nagy arca miatt.

 130. 129

  Leonidasz007

  Jobb ha elengedjuk a dolgokat mert komplexebb téma, de nagyjából
  Az hogy megkaptuk kritikakent h forditunk es mas szerzok irasait tuntetjuk fel itt sajatunkent. Ami reszben jogos mert sok hir kerul megjeleniteste itt amit valamelyik nagyobb angol oldalrol irunk (soha nem forditas de egy 4 mondatos hirt nehez mashogy megirni) es nem mindig kozoljuk a forrast, reszben nem jogos m a nagycikkeink 90%a sajat munka csak otletet meritunk tobb munkabol. Nyilvan van jogossag a kritikakban de rendre eltulozva kerulnek ezek megfogalmazasra mintha tukorforditassal hoznank ide mindent ami nem igaz. Mindemellett igyekszunk mi is feptuntetni tobbszor honnan kerult at az anyag, csak gondolom chester sem erti honnan jon ez a merhetetlen ellenszenv a kritiusoktol. Es ahogy o is fogalmazott legtobbszor nem a kritikaval van baj (egyebkent mas esetben sem) hanem annak megfogalmazasaval

 131. 130

  CaptainBukova

  volt valami vádli sérülése ráadásul ezt is benézte a colts mert hónapok teltek el mire rájöttek h a vádli “folytatása” a boka és lehet ott kéne keresni a problémát, mert ezek a csoda orvosok nem nagyon hallhattak a kisugárzó fájdalomról, és úgy nézett ki h nem ő kezdi a szezont

 132. 131

  Kenny79

  Na hol lesz az az MVP cím? Luck biztos nem kapja már meg.
  Nagyon sajnálom a fiút.

 133. 132

  Krisztian Fekete

  Majd szólj, ha olyat írtál, amiről már te is azt gondolod, egetverő baromság! :)

 134. 133

  bjeela

  Még sose volt olyan(nem is lesz), de csodák márpediglen vannak(valami másik dimenzióban és nem az én életemben).

 135. 134

  atis123Juve

  Jó tahó volt a közönség….

 136. 135

  conspiracy theory

  Hogy Sandleren röhögni lehessen, ahhoz kell még egy kg mariska. De, ha van egy kg mariska, akkor oda már Sandler felesleges.

 137. 136

  conspiracy theory

  Abban a műfajban, amiben ő utazik az elsőség a minden. (Nézőszám, siker, pénz) Ez van, így működik a média.

 138. 137

  LG

  Egyetértek, ez is egy fontos szempont és részben érthető is lenne (a csapat minimum idén off a PO-tól, de ha nem találnak gyorsan pótlást akkor megkockaztatom, h évekre), hogy néhányan emocionálisan reagáltak, de attól még objektíven nézve nagyon nem szimpatikus a kifütyülés :( tett ő ezért a csapatért annyit, hogy ne így viselkedjek…
  A többi ok nyilván abban keresendő, amit lentebb már írtatok, dehidraltáltság, (sok szénhidrát-bevitel :D zseniális!), és szerintem az amerikai szurkolói mentalitás: kintről a lelátóról pofázok, beszólogatok, jól megmondom, de ha közelről kellene a szemébe mondani, akkor nagy csönd lenne…

 139. 138

  bjeela

  Nem is tuttam, hogy az a csaj ennyire vicces…

 140. 139

  Everlast77

  Teljesen megértem a problémádat, hiszen tudjuk, hogy alacsonyan van a kerítés :) Viszont aki ilyen pályán játszik, annak vastagabb bőrt kell növesztenie, szerintem :)

 141. 140

  Nem robot

  Nagy királyság magas lóról leszólogatni, de bele kéne gondolni, hogy ezek az emberek valószínűleg minden nap elolvassák minden ember hozzászólását, ”beleteszik a lelküket a munkájukba”, aztán megkapják tőletek hogy ja csak haterek.
  Meg konzisztens minőséget hoznak a posztokban és a kommentekben is. Attól hogy néha kifakadnak, szerintem inkább el kéne gondolkodni, hogy miért is fakadtak ki. Csak mert ez nem mindennnapos. Ha normális szerkesztőket akarsz viselkedj te is normálisan.

  Szerintem.

 142. 142

  Nem robot

  “Ha kritizálsz valakit, akkor ne zavarjon hogy téged jogtalan kritika ér”

  alright

 143. 143

  acsdav2

  ÖÖÖ, hogy mi? :D Cousinst védi a fal? A legutóbbi 2 szezonban 81-szer sackelték. Szerintem a védőitek idén is nagyon várják a 2 Vikings elleni meccset :)

 144. 144

  bjeela

  Azért őt rendesen védik egy jó fallal. Jahogy arra érted, hogy neki is gyűrű? Hááááát, idén nem hinném, de történhetnek csodák.

 145. 145

  bjeela

  Psszt, ez titok, a Fetyke meg ne tugggya…

 146. 146

  acsdav2

  1. Egyedül Bélabá írta még március környékén, hogy neki gyanús Luck állapota, hiába a jó szezon a háta mögött. Minden fogadóirodánál a Colts volt a favorit a csoportra, tehát nem volt semmi előjele annak, hogy ő nem bírná ezt a szezont. Valószínűleg nem volt jelentősen rosszabb állapotban, mint bármelyik másik QB, csupán mentálisan nem bírta már a dolgot.Szerintem ez érthető. Nyilván az nehezen megemészthető a szurkolóknak, hogy most jelenti be és egy olyan szezon előtt, amikor reális esély lehetett volna a SB-ra.
  2. A Coltsnak az nagyon fájó lehet, hogy így lecsúsztak egy Nick Folesról, aki jó csapatban nagyon jó tud lenni. És hát ez a Colts nagyon de nagyon támadó oldalon (is). Ráadásul így pont a csoportriválisnál landolt, akinek QB problémái voltak állandóan.
  3. A Coltsnak nem tudom mi lehet a jó stratégia. A csapat jó nem kellene most jó draft pozícióra gyúrni,de jó QB nélkül hosszú távon nem lehet megmaradni. Nehéz döntés előtt állnak…..

 147. 147

  Laca

  csupán mentálisan, erre azért ne vegyél mérget

 148. 148

  conspiracy theory

  dehogynem :)
  (de legalább sovány)

 149. Pingback: Irsay: Nem zárom ki, hogy Luck egyszer visszatér | Fűzővel kifelé!

 150. 149

  Gergely Angyal

  Én azt is lehetségesnek tartom, hogy konstans fájdalommal küzdött a különböző sérülésekből fakadóan. Jött a felkészülés a szezonra, sok edzés, előszezon, növekedett terhelés, és nem bírta már a megnövekedett fájdalmakat. (plusz még amit a többiek is írtak a bokájáról, bizalomvesztésről)
  Egyszerűen feladta, és ez sokkal tragikusabb, mint egy lábtörés, bármi, mert hosszú évek szenvedései állnak amögött, hogy egy olyan valamiről le kellett mondania, amit iszonyatosan szeretett.

 151. 150

  István_Szamos

  Emlékszel Irsay elcsípett mondatára, amikor azt mondta, hogy Luck-nak fejében van baja (még 2017-ben, amikor a vállsérülés és a műtét után rehabolt)?

  Elég valószínű, hogy mentálisan adta fel.

 152. 151

  Nem robot

  Előfordulhat, hogy félreértettem azt, hogy “sejtettem hogy nem vagy véleményvezér”, kissé lealacsonyodó stílusnak tűnt. Ha nem ez volt a cél, akkor ezzel nincs bajom nyilván, miért kéne mindenkinek annak lennie.

  Viszont az, hogy megjegyzik az emberek, hogy nem így kéne viselkedni, mert ő X meg Y, azzal nem igazán értek egyet. Egyrészt, mert kis passzív aggresszió volt, nem köpködött le nyíltan senkit, szerintem itt működhet az, hogy ‘akinek nem inge nem veszi magára’. Én nem vettem magamra.

  Másik hogy mindegy mi a munkád, szerintem nem vagy köteles elviselni a gyökér embereket. Én még örülnék is, ha akiket célzott az üzenet, megsértődnének és nem jönnének vissza kommentelgetni.
  Feltételezem a szerkesztők se sírnának nagyon emiatt, ha kapnak valami pénzt a hozzászólásokból, az úgy legalább nem vérnyomáscsökkentőkre menne el :D

 153. 152

  Everlast77

  Szerintem meg ezt a hozzászólást nem nekem kellett volna címezned! Ha pedig chester úgy gondolja, hogy magaslóról szólogattam volna lefele, gondolom megjegyzi. Neked nyilván nem ment át a mondanivalóm, ez van.
  Illetve többször több helyen kifejtetem már, hogy mennyire értékelem az FK munkáját, ez most sem változott.

 154. 153

  Krisztian Fekete

  Szerintük tán bele kellett volna rokkannia a játékba.

 155. 154

  Everlast77

  Hát igen, az alacsony kerítés….
  Viszont van az a mondás is, hogy nem az a legény aki adja, hanem aki állja :DDD Ezt a frázist még muszáj volt így a végére :) Písz!

 156. 155

  Kopi3.14

  Azért az, hogy a Colts jó eséllyel bírt SB-re szerintem igen meredek. Vegas véleménye ellenére is.
  A korábbi sérülése elhúzódását, hogy tavasz óta nem jött rendbe húzódás, vagy ficam, vagy mi, azt páran kétkedéssel fogadták. Arra én is néztem nagyokat.

 157. 156

  István_Szamos

  Valószínűleg Luck nem volt annyira tropa, hogy abba kelljen hagynia a játékot. Tony Dungy és Peyton Manning is látta edzeni Luck-ot, kb. 2 héttel azelőtt, hogy bejelentette volna a visszavonulását. Nem a csapattal edzett de a teljes edzésprogramját csinálta végig. Dungy és Manning is úgy látta, hogy szezon elejére készen fog állni. Dungy-t is sokkolta a bejelentés.

  https://eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2019/08/27/andrew-luck-retires-tony-dungy-shocked-says-luck-working-out-like-maniac/2133036001/

  A szurkolók zsigerből reagáltak, úgy érezték, hogy becsapták őket. Luck szinte végig azt nyilatkozta, hogy a szezon elejére készen fog állni, az ominózus meccsen is a bemelegítés alatt még dobált, úgy hogy előző nap már eldöntötte, hogy visszavonul. Még rontott a helyzeten, hogy 2 héttel a szezonkezdet előtt jelentette be a visszavonulást. Még mindig elég nagy érzelmi hullámokat vált ki az ügy a szurkolók ügyében és valószínűleg sok “bandwagoner” be is szünteti a szurkolást, hiszen ők csak Luck és nem a Colts miatt jártak meccsre/követték a csapatot (Manning idejében is volt ilyen, nem is kevés). Luck valószínűleg nem akarta becsapni a szurkolókat, de a kivitelezés nagyon balul sült el (Schefter twitteres szivárogtatása kétség kívül rontott a helyzeten).

  A csapat szempontjából is rossz volt az időzítés, mivel a playbook-ot Luck-ra szabták. Persze Brisett és Kelly is ismerik a játékokat, de maga a playbook Luck-ra lett szabva. Reich ugyan azt mondta, hogy nem változtatnak, de a game-pal-ekben és a játékhíváskor arra is oda kell figyelni, hogy ki is a QB. Megfelelő QB beszerzésére sem volt idő. Az ok, hogy Brisett készen áll, de Kelly kb. 3. QB lehetne bármelyik csapatnál. (megfelelő backup szerintem kellene Brisett mögé).

  Hogy a játékosok mit gondolnak valójában azt nehéz kitalálni. Nyilvánosan senki nem fogja cseszegetni, de keserű szájíz azért maradhatott bennük. Nem mellesleg a legtöbb játékos egy szurkolótól tudta meg, hogy Luck be fogja jelenteni a visszavonulását (Brisett és szerintem T.Y. biztosan tudott róla péntek óta). Luck nyilván nem szolgált rá a fújolásra, de sok a megválaszolatlan kérdés a visszavonulása körül.

  Steve Beuerlein, korábbi pro-bowl QB sem tartja jó döntésnek a visszavonulás időzítését:
  https://eu.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2019/08/27/andrew-luck-retires-steve-beuerlein-twitter-colts/2128962001/

  És akkor jöjjenek az összeesküvés elméletek (mert akad azokból is):

  1.) Luck mentálisan adta fel. Figyelembe véve Irsay kijelentését, hogy Luck-nak nem a vállában, hanem a két füle között van a hiba, ez valószínűnek tűnik. Nem ismerünk, nem ismerhetünk minden részletet de nem tartom valószínűnek, hogy Luck válla ilyen hosszú idő alatt jött rendbe, ráadásul az előző szezonban az egyik leg kevesebbet sack-elt QB volt. Én magam is valószínűbbnek érzem, hogy egy nem komoly de makacs sérülés miatt végül Luck-nak elege lett az egészből. Sokan felhozták azt is, hogy a fájdalomcsillapító készítmények tartós alkalmazása depresszióhoz vezethet (erről mondjuk jó lenne egy szakértő véleményét hallani).

  2.) Luck 3 hónapra Hawaii-ra akart menni rehabolni, hogy a feleségével és a gyermekével lehessen. Amikor ezt elutasították, csökkentette 2 hónapra, majd amikor ezt is elutasították, bejelentette, hogy visszavonul. Ez totál valószínűtlen, mivel Luck gyereke csak Januárban fog megszületni. Igaz tavalyelőtt szezon alatt kb. 2 hónapot Európában volt, és végül nem csatlakozott szezon közben a csapathoz, mint azt sokan várták.

  3.) Luck eltitkolt egy sérülést, amit a szabadidő-töltés közben szedett össze, és a miatt nem áll készen. Szerintem ez is valószínűtlen, bár utóbb kiderült, hogy a vállsérülése után snowbordozáskor ráesett a sérült vállara, ami rontott a helyzeten. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy egy játékos el tudjon titkolni egy sérülést a csapat elől.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team