Connect with us

Hír

Carlos Hyde a Texansé, kivágta kezdő elkapóját a Seahawks

A kivágás sorsára jutott volna, de inkább elcserélte Carlos Hyde-ot a Chiefs, méghozzá a Houston Texanshoz. Az ellenérték a tavalyi harmadik körös támadófalember Martinas Rankin. Hyde-nak a Texans lesz a negyedik csapata két éven belül. Sokat nem kell várni tőle, minden bizonnyal Duke Johnson lesz a többet használt játékos – hacsak nem cserél újabb futóért a csapat, vagy hacsak nem akarja Bill O’Brien erőltetni a nagyon gyenge Hyde-ot.

Azért, hogy Jadeveon Clowney-nak helyet csináljon a fizetési sapkában, kivágta kezdőnek tűnő elkapóját, Jaron Brownt a Seahawks, ezzel $2,75 milliót szabadított fel. Mindeközben a Seahawks megszerezte a Jetstől a cornerback Parry Nickersont egy 2021-es hetedik körös pickért cserébe.

A Browns elkapót szerzett Taywan Taylor személyében, akit a Titans passzolt el egy hetedik körös pickért. Taylor két éve harmadik körös volt, 53 elkapása, 697 yardja és 2 TD-je van.

A Buccaneers kivágta a korábbi második körös pass rushert, Noah Spence-t.

A Packers elbocsátotta a csereirányító DeShone Kizert – így Tim Boyle lesz a második számú QB Rodgers mögött.

Jerick McKinnon IR-re került, így a teljes szezont kihagyja. Téma volt, hogy már most IR-re került – így nem tér vissza idén -, vagy csak a keretszűkítés után – ebben az esetben visszatérhetett volna a szezon második felében.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!