About the author

7 Comments

 1. 1

  acsdav2

  Szuper ilyen részletes beharangozót olvasni college footballról! :) Csak így tovább!

 2. 2

  bjeela

  Csillagos ötös, grat és kösz. Ha lehet egy kérés a későbbiekre nézve: örömmel venném, ha kiírnád, melyik Galaxy4-es meccs, illetve amelyik nem, az hol nézhető.

 3. 3

  danc

  Nem nézek sok college football contentet, de Joel Klatt videóit mindig megnézem :) És hatalmas csörtéi vannak Colin Cowherddel is.
  https://www.youtube.com/watch?v=tCxpL4VqjQs&t=2s

 4. 4

  ClayMatthews52

  Min múlik az, hogy olyan nagynevű egyetemek, mint pl az LSU vagy a USC ennyire lehanyatlik? Rosszul recruitolnak, szarok az edzők?

 5. 5

  R. Baggio

  Ilyen programok nem tudnak annyira rosszul toborozni, hogy főképp ezen múljon, a döntő tényező nyilván az edzői stáb minősége. Ezért is szabadultak el félelmetes módon a fizetések, mert még az Alabama is csak egy rossz választásra van attól, hogy még a bowlért is harcolniuk kelljen (mint tették azt pl. Mike Shula idején), a Clemsonnak meg csak egy jó húzás szükségeltetett (persze megfelelő anyagi támogatással kiegészülve), hogy az abszolút középszerből pár szezon alatt ott tartsanak, ahol most.

 6. 6

  R. Baggio

  szerintem ott van az, a Galaxy4-es meccsekhez pedig lesz külön előzetes, amúgy heti egy NCAA-s összefoglaló cikk várható

 7. Pingback: College football – Az 1. hét legjei | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team