Connect with us

Hír

DeAndre Hopkins még a legyet is elkapja röptében – szó szerint

Azt eddig is tudtuk, hogy DeAndre Hopkins nem evilági tehetség, és hogy ő a liga egyik legjobb elkapója – szerintünk konkrétan a legjobb. Azt is tudtuk, hogy hihetetlen kezei vannak, és minden labdát elkap, ami a közelébe kerül – nem véletlen volt 115 elkapása drop nélkül a tavalyi szezonban, ami a valaha volt legtöbb elkapás elejtett labda nélkül egy idény során.

Most pedig megosztott egy sztorit, amiből kiderül, hogy milyen különleges módon edzette magát erre a szintre már gyerekkorától kezdve.

Ez egy olyan dolog, amit nem sok embernek mondtam el, mert ciki. Otthon mindig a kezünkkel próbáltuk elkapni a legyeket. Csak nekem sikerült, akár egy kézzel, akár kettővel. Igazából tanulmányoztam a legyeket. Néztem őket, hogyan repülnek. Ha a legyeket el tudom kapni, akkor bármit el tudok kapni.

Innen nézve már nem is olyan meglepő, hogy minden egyes elkapható – és sok szinte elkaphatatlan – labdát lehúz Hopkins. Lehet, hogy a legyek elkapását be kellene vezetni fiatalok edzésgyakorlatainál is…

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások