Connect with us

Hír

Egyelőre Colt McCoy a Redskins kezdő irányítója

A Washington Redskins tegnap kiadta az idei első hivatalos depth chartját és ugyan túl sokat még nem jelent, hogy mi szerepel rajta, mégis meg kell említeni, mit a helyzet irányítóposzton.

A depth chart elejére ugyanis Colt McCoy került fel, így ő számít jelen pillanatban első számú irányítónak a fővárosban, a második helyen Case Keenum található, és az elsőkörös újonc Dwayne Haskins csak a harmadik. A következő egy hónapban – ennyi idő van hátra ugyanis a kickoffig – sok minden változhat még.

Coltnak van a legnagyobb tapasztalata a rendszerben, de nyilván nem játszott még sokat. Tavaly Alex Smith volt, előtte Kirk Cousins, őket kellett felkészíteni, így neki kevesebb lehetőség jutott. Case sokat játszott, de nincs sok tapasztalata a rendszerben. Dwayne pedig nyilván újonc. Mindhárman mutattak kiváló dolgokat, és mindhárman megmutatták, hogy még jobbnak kell lenniük.

– mondta Jay Gruden, a csapat főedzője.

A Redskins csütörtökön a Brownsszal játszik az előszezonban, akkor minden bizonnyal mindhárom irányítót láthatjuk majd a pályán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!