About the author

32 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Ezért nem szabad első kört áldozni elkapóra! :D
  És még nagyon finoman fogalmaztál Renningan! Valóban hatalmas bust! És nem nagyon látok olyan forgatókönyvet, amely alapján még jövőre is a rosteren lesz. Majd elküldjük Chicagoba, oda mindig elkél egy-két lukaskezű. :D

 2. 2

  Ádám Váradi

  De legalább Chad Beebevel kapcsolatba egyre optimistább vagyok, mert olyan hírek és videók jönnek ki róla, hogy az szenzáció

 3. 3

  bjeela

  Najakkor ezt tisztázzuk. Tehát a maciknál nem az alkapókkal volt/van/lesz baj, hanem a QB-kkal. És ezt nyugodtan tekinthetjük tradíciónak.

 4. 4

  bjeela

  Adná az ég, hogy ellenünk is ő jáccon kezdőként.

 5. 5

  Krisztian Fekete

  Egyetértek. Al Capo-val sose volt baj.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Ellenünk is játszon sokat. Csupa szép emlékem van róla.

 7. 7

  Fetyke

  Én azért ezzel megvárnám az alapszakaszt. Sokan villognak edzéseken, meg az előszezon meccseken, aztán jön az éles játék, és akkor már nem megy olyan jól.
  Én valahogy a 2 TE-s felállásokban jobban bízom. Valahol azt olvastam, hogy az nagyon ment Cousinsnak a Redskinsnél is. És ha futunk, akkor két TE-vel csak jobban lehet blokkolni ahhoz is.

 8. 8

  Fetyke

  Kéne mi? :D
  Az egyik éjjel pont azt álmodtam, hogy év végén kirúgtuk, leigazoltátok és jobb lett, mint Adams. :D Nagyon rossz álom volt…

 9. 9

  Ádám Váradi

  Én azért optimista vagyok Beebevel kapcsolata, tavaly 4th downra kapott labdát éles helyzetben, nem gondolom, hogy rossz játékos lehetne, Treadwellhez képest amúgy is csak nyerni lehet. :)

 10. 10

  Fetyke

  Nektek nem tök mindegy? :) Akárkit teszünk slotba veri a cornereteket! :D

 11. 11

  Krisztian Fekete

  Mondjuk lehet, hogy Rodgers mellett mindenki jobb lenne egy kicsit, mint Cousins mellett. :D De ha azok után, hogy Nelsont nyugdíjazták, leigazolnák ezt a bustot, eléggé kiakadnék. De ha az álmod valóra válna, megbocsátanám nekik. :D

 12. 12

  Fetyke

  Én is bizakodó vagyok, de azért csak visszafogottan.
  Egyébként is a szezonunk szerintem a támadófalunkon áll vagy bukik majd (mint tulajdonképpen minden évben). Ha elég ideig tudnak blokkolni Kirknek, akkor majdnem mindegy ki az elkapó. Treadwellen kívül…

 13. 13

  Ádám Váradi

  Fetyke olyan jó veled beszélgetni, egyedül olyan magányosnak érzem Vikings témába, ;)

 14. 14

  bjeela

  A skizofrénia ezen igazán sokat segít. Vegyél példát rólam!

 15. 15

  bjeela

  Ezen örömmel segítünk majd Mackkel és Hicksel… ;)

 16. 16

  Ádám Váradi

  🤣🚫🐻

 17. 17

  Fetyke

  Én is örülök, hogy a sok Packers szurkoló között végre nem vagyok olyan magányos farkas, mint bjeela barátom (ugye nevezhetlek annak :D) a medvék között. :)

 18. 18

  Breuer András

  Én vagyok a harmadik bár én inkább csendesen szoktam konstatálni Fetyke meglátásait, és csak akkor mutatom meg magam mikor már nagyon muszáj, mint mikor a Pats drukkerek már Boardra rakták a mi Rudinkat :D

 19. 19

  bjeela

  Őszintén szólva ezt nem is értem. Adva van a sportág második legsikeresebb, egyik legkomolyabb tradícióval rendelkező csapata és én vagy itt egyedül, akit ez érdekel?

 20. 20

  Fetyke

  Igaz!

 21. 21

  bjeela

  Te álmodás közben is tudod verni a klaviatúrát? Irigyellek… ;)

 22. 22

  Fetyke

  Pedig még Sanyi is állandóan reklámoz titeket a sport tv-n. :D A PR managert le kell cserélni! :D

 23. 23

  bjeela

  Az legalább egy rendes gyerek, nagyon kedvelem.

 24. 24

  Krisztian Fekete

  Csak nem bromance van kialakulóban? :)

 25. 25

  Krisztian Fekete

  Én még bízom benne, hogy valahogy belekerül az 53-as keretbe, és hogy a szezon folyamán sok szerepet kaphat.

 26. 26

  Zoltán Debreczeni

  Félreértesz. Csak arra céloztam, hogy Magyarországon nem igazán van lokálpatrióta szurkoló tábora egy NFL csapatnak. Vagy épp generációs beágyazottsága. Ezek mind meglehetnének a magyar gurulósfociban. De NFL ben?
  A legenda fontos része a csapatnak. Én is azért kedveltem meg a GB-t vagy a Vasast még 15 évvel ezelőtt. De ugye a csapatpreferencia az nem feleség. Inkább mint a kedvenc kaja. Nem vagy ilyen-olyan ember ha néha váltasz.

  Az első SB közvetítésre rosszul emlékszel. Ott még Baló György volt a szakkommentátor. Remek reklámja volt a sportnak. Volt ott minden. Még safety is 2 pontért. Az SB történelem első hosszabbítása is majdnem meglett. Kitalálod miért csak majdnem?
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  Brady marched downfield. Aztán leketyegő gamecklocknál Vinatieri walkway FG-t rúgott. Hányszor láttunk ilyet…

  Személyes: leosztottuk ki kinek szurkoljon. Én a Carolinát kaptam. Volt tombolás. Fogszívás. Minden. Élmény volt na.

  Nem is tudtam a Peccnek szurkolni sokáig. Ez az első Giants elleni SB 4. negyedéig így is maradt.

 27. 27

  Zoltán Debreczeni

  Lássuk be 2004 óta adja magyar tv az NFL-t. Azóta a Beers sikere kimerült a QB carousel pörgetésében. Az, hogy 46 előtt mit csináltak meg kb annyira érdekel mint mondjuk egy Kisvárda-Haladás Magyar kupa meccs. Persze lehet, hogy ez nem általános és a fórum tele van olyanokkal akik a chichagoi hátsó salakos edző pályán fogantak és a nagyszüleik is Blanda mezben vágták föl a focilabda alakú esküvői tortájukat.

 28. 28

  bjeela

  De körhintában jók vagyunk! Persze, stimmel, hogy a múlt az igazi értéke a csapatnak, de azért csak volt egy 85-ös csúcs banda, meg az első SB közvetítés Magyarországon mégiscsak az volt, ahol Ricsi és Sankó sikoltoztak, hogy viszi haza a lasztit Devin Hester az első labdaérintésből 2006 februárjában. Jó, a második félidőben semmit sem csináltunk és eltángáltak minket, de azért akkor is SB-ban volt a banda. És 2010-ben sem volt olyan nagy szar az az NFC döntő, még ha a Packs elporolt is minket. Szóval nem csak a járókeretes nagymamák kedvence a Bears, mert olyan aranyos a kis Teddy Bear. Tehát bármennyire is jól hangzik az érvelésed, azért továbbra sem értem a dolgot. Mert a logikád szerint érthetetlen, mi a tökömért rajong renningan a Lionsért, Fetyke a Vikingsért, te meg a Patsért? Nem csak a siker eredményezi a kedvencek kialakulását…

 29. 29

  Fetyke

  Ezt már megbeszéltük egyszer, Favre az oka mindennek. :)
  És ha már ez így szóba jött, akkor lehet, hogy ez az egyik válasz a kérdésedre. Azért nálunk még játszott az elmúlt évtizedben egy Peterson is futó poszton. Nálatok Urlacher volt az utolsó maga nemében ikonnak számító játékos, ráadásul ő is védő, ami azért nem túl nagy vonzerő (tőlünk sem J.Allent említettem ezért). Szerintem ez nagyon sokat számít ebben a témában, azért nem véletlenül van tele az ország Pats és Packers rajongókkal.

 30. 30

  Zoltán Debreczeni

  Azt hittem Cuplpepper vagy Moss győzött meg.

 31. 31

  bjeela

  Rohadtul nem lenne ellenemre, ha Trub végre igazolná azt a temérdek pikket, amit rááldozott a vezetés és produkálna egy Favre-hoz hasonló karriert. De nagyon úgy fest, hogy QB tekintetben meg vagyunk átkozva, mint Bagaméri Elemér vagy a Cubs a kecskével.

 32. 32

  bjeela

  Az nagyon mókás lenne, ha lokálpatrióták lennének az ősbudapesti lakosok egy csikágói csapatnál. Kivitelezhetetlen dolgokkal érvelni nem ér! Én arról pofázok, hogy nem az akut, vagy közelmúltbeli események eredményezhetnek kizárólagosan rajongást valakiben, bár vitathatatlanul nagyobb rá az esély. De még ebben sincs baromira lemaradva a Bears. Tehát továbbra is nehezen indokolható a lemaradása a rajongók terén.

  A Baló féle meccsról sajnos lemaradtam, pedig Baló sportközvetítései rohadt jók voltak, ahogy minden egyéb téren is a legjobb médiaszemélyiségek közé tartozott.

  Ami a klubhűséget illeti ezt sosem értettem igazán. Engem mindig csak a sport színvonala érdekelt, de a “zöld a vérem, csakafradi” típusú szellemiség inkább taszított mindig is. Mindig lesznek olyan kiemelkedő játékosok, csapatok, akikért öröm tévé elé ülni, mert csodát lát az ember. Ki nem szarja le, hogy bénára verik azt a csapatot, akivel szimpatizálok, ha eszméletlen jó focit láthatok? Persze, átkozódik az ember, hogy miért nem nálunk van BB, a stábja, megaKraft és TB12,de attól még a seggemet verdesem a flaszterhoz örömömben, hogy aztaqrva, mármegintmicsinátak. Szóval én úgy vagyok medve, hogy medve alkatú vagyok és egy haverom ezzel cukkolva kiosztotta rám a Bearst, ami végülis megteccett. De semmi végletes hülyeségek. Ettől még tény, hogy magyar ember Bearsnek drukkol, hiszen Halas papa…

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team