Connect with us

Hír

Eli Manning csak a tulajdonos miatt maradhat kezdő?

Az elmúlt években Eli Manning egyre gyengébb játékot mutatott, nem véletlenül draftolt irányítót az első körben a Giants idén. Daniel Jones ráadásul kifejezetten biztató volt az első két előszezonmeccsen – 16/19, 228 yard, 2 TD, 0 INT –, így sokakban felmerült, hogy akár kezdhetne is az első héten. A tulaj viszont nem így gondolja.

 

John Mara korábban azt nyilatkozta, hogy nem akarja Jonest a pályán látni nagyon hosszú ideig, mert ez azt jelentené, hogy Eli Manninggel hasít a csapat. Csakhogy egyelőre Jones olyan biztatónak tűnik, hogy minimum el lehetne gondolkodni a kezdetésén, a head coach Pat Shurmur viszont a jelek szerint nem fog, és nem biztos, hogy ennek szakmai okai vannak.

 

 

John Mara a csapat tulajdonosa. Ugyanaz a véleményünk – ezt már korábban is mondtam, de úgy érzem, nem hisznek nekem

– mondta Shurmur a Giants-Bears mérkőzés után. Majd amikor az újságírók rákérdeztek, hogy akkor kérdés nélkül Eli Manning a kezdő, azt felelte:

 

Hallottátok a tulajt.

 

Ritkán hallunk olyat egy főedzőtől, hogy a tulajdonossal érveljen egy szakmai kérdésben. Ettől függetlenül könnyen lehet, hogy ez csak egy rosszul megfogalmazott válasz volt, de legközelebb talán célszerűbb lenne egy sima igennel felelni az ehhez hasonló kérdésekre.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!