About the author

13 Comments

 1. 1

  Gábor Ujvári

  Felesleges lenne rogton kiegetni Jonest szerintem. Nem baj ha tanul kicsit, aztan ha elmegy a szezon, lehet jatszatni.

 2. 2

  bjeela

  Én megértem Surmurt. Van az az összeg, amiért nem akar a kenyéradó gazdával összekülönbözni. Az más kérdés, hogy így nem lesz nagyon sokáig HC.

 3. 3

  Fetyke

  Csak egy észrevétel! Ha az előszezonból indulunk ki, akkor Manning is nagyon biztatót mutatott eddig: 5/5, 1 TD, 0 INT, 144-es rating.

 4. 4

  renningan

  Ezzel nincs baj. Ha MVP formában fog játszani, akkor nyilván nem kell lecserélni. De egy főedzőnek ettől még nem kell úgy fogalmaznia, hogy az burkolt utalásnak tűnjön :D ha azt mondja, hogy igen, Eli a kezdő, akkor nincs kérdés. Ha arról kezd beszélni, hogy ki a tulaj és hogy mit mondott, akkor már az nem olyan jó.

 5. 5

  Tizenkettes

  Nem feltétlenül gond, ha egy tulaj beledumál a szakmai dolgokba. Mintha a Patriotsnál is lett volna ilyen Garoppolo kapcsán. Ott viszont nem az volt a felállás, hogy egy totál szar veteránt kellett volna váltania egy reményteljes fiatalabbnak, hanem az, hogy egy idős, de még mindig tudottan jó QB-t cseréljenek-e le a bizonytalan jövő érdekében.
  A Giantsnél pont az a baj, hogy Eli már évek óta duplanulla, a két SB-győzelméből él, és már régen ki kellett volna vágni. A világon semmi értelme tartogatni, mert vele maximum a jobb drafthelyeket fogják tudni gyűjteni. Ha fordítva lenne, azaz Mara presszionálná a HC-t, hogy az újoncot kezdesse, míg a HC keménykedne, hogy márpedig a veterán még mindig jó, az újonc meg még nem annyira, az érdekesebb lenne.
  A kommunikáció nem az erőssége Shurmurnak. Hogy egyetért a tulajjal valamiben, azzal semmi gond nincs. Ha viszont érvelni kell valami mellett, amit a “közvélemény” másként ítél(ne) meg, ott szóba sem kellene hozni a tulajt. Úgyhogy egyetértek renningannel.

 6. 6

  Krisztian Fekete

  Kivéve ha véletlenül nyernek is. :)

 7. 7

  Fetyke

  Ezzel egyetértek. Az edző (és ebben a sportágban a GM) vállalja a felelősséget a döntéseiért, ne hárítson másra.

 8. 8

  bjeela

  Csodák márpediglen vannak.

 9. 10

  katonadani

  (Sam Bradfordnak szuper Comp%-a volt egész karrierjében, ez a statisztika önmagában nem mond semmit egy irányító összteljesítményéről – ha ezzel a képpel valami olyasmi mellett akartál érvelni, hogy tavaly szuper éve volt Elinak)

 10. 11

  Tamás Varga

  Persze, értem én, ez inkább csak egy adalék a Jones bandwagonon ülőknek :)

 11. 12

  Tamás Varga

  Persze, értem én, ez inkább csak egy adalék a Jones bandwagonon ülőknek :)

 12. Pingback: Shurmur: Most kérdezzék a kritikusokat, mit gondolnak Daniel Jonesról | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team