Connect with us

Hír

Ez fájhat Elliottnak – óriási szerződést adott a Cowboys Jaylon Smithnek

Hiába holdoutol Zeke Elliott, a Cowboys látványosan fityiszt mutatott neki (ismét): a nem holdoutoló, de még csak az új szerződését nyilvánosan szóba se nagyon hozó Jaylon Smith egy öt éves, 64 millió dolláros hosszabbítást kapott, amiből 35,5 millió garantált. Az új kontraktus értelmében ő lett a negyedik legjobban kereső játékos a posztján Bobby Wagner, CJ Mosley és Deion Jones mögött.

 

 

A 2016-ban második körös linebacker egy nagyon súlyos sérülés miatt kihagyta az újonc szezonját, ami a 2017-es szezonjára is kihatott. Tavaly viszont már semmi nem hátráltatta, az egész liga egyik legjobb teljesítményét hozta a posztján: 121 tackle, négy sack és leütött labda, két kiharcolt fumble volt a mérlege.

 

A szerződése jövőre járt volna, még egy ilyen év után lazán megdönthette volna Wagner és Mosley rekordszerződését, így kifejezetten olcsón megúszta a Cowboys.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!