Connect with us

Fantasy

FK! Fantasy 2019

Idén is megrendezzük a szokásos Fűzővel kifelé! fantasy bajnokságunkat, ahol ugyebár öt osztályon belül harcolnak a játékosok a feljutásért vagy a kiesés elkerüléséért.


Az FK! bajnokság öt osztályból és 31 ligából áll, minden liga 14 csapatból áll. Az első osztályban 1, a másodban 2, a harmadban 4, a negyedben 8, az ötödben 16 liga található, melyek között feljutás és kiesés is lehetséges. Egyetlen fontos változás tavalyhoz képest, hogy legtöbb ligában nem lesz FK! Szerkesztő, így a ti segítségeteket is kérjük, de erről majd később.

A beosztások már készülnek, ezért egyelőre most annyit kérnénk tőletek, hogy aki tavaly játszott bármelyik ligánkban és idén folytatni szeretné, az küldjön egy e-mailt a fuzovelkifele.fantasy@gmail.com címre és ebben a mailben írja azt is meg, hogy melyik ligában játszott, mi volt a csapatneve, valamint – ha emlékszik – hányadik helyezést ért el. Ezek az információk mind segítik a munkánkat és a ligák megszervezését. 

A jelentkezés határideje 2019.08.11, vasárnap éjfél.

Aki új játékosként jönne, az egyelőre várjon türelmesen, mert csak azután kezdjük el feltölteni az üres helyeket, ha letelt a megadott határidő. Az új helyek száma ezúttal is limitált lesz és a korábbi tapasztalatokból kiindulva nagyon gyorsan fogynak a helyek. Az új játékosoknak a jelentkezés 2019.08.13 kedd 08:00-kor nyílik meg. Az ennél korábbi emaileket nem fogadjuk el, innentől pedig “érkezési” alapon töltjük fel a helyeket.

A szervezésben a változás annyit tesz, hogy ez az egész bajnokság már túlnőtte azt a mennyiséget, amit még ép ésszel operatíven kezelni lehet. Így az idei évtől fogva a lehetőséget és platformot biztosítjuk, hogy részt vegyetek az FK! Fantasy bajnokságban, azonban konkrétan a ligákat már nem mi szerkesztők fogjuk menedzselni, hanem Ti, játékosok. Ez úgy fog kinézni, hogy ha kész az adott liga, akkor küldünk egy köremailt az oda tartozó játékosoknak minden fontos tudnivalóval és beállítási útmutatóval, innentől kezdve pedig közösen választotok magatok közt egy commish-t, majd kitűzitek a draft időpontját, és mehet is a móka. Ezt a procedurát megkönnyítheti, ha a fórumunkon regisztráltok és a fantasy football topic alatt létrehozunk nektek liganév szerinti al-topicokat – erre a beosztás után kerül sor. Ez azért praktikus, mert a kommunikáció is könnyebb és mi is rálátunk a beszélgetésre, így tudunk segíteni, illetve a szezon végén az eredményt is könnyebb lesz kommunikálni felénk.

 

A jelentkezők tudomásul veszik, hogy az e-mail címüket és a nevüket 2020.09.30.-ig tároljuk és a ligaszervezés megkönnyítése érdekében megosztjuk a többi ligatársukkal is.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!