About the author

71 Comments

 1. 1

  ThySoul

  Két dolog: egyes játékosoknál lemaradt a poszt, másoknál meg ott van(nem furcsa, csak zavaró)
  A másik: Isten ments hogy vitát indítsak, de Hill-nél játszott szerepet a 3 50+ fölötti helyezésben a balhéja vagy csak szimplán nem gondoljátok olyan jónak hogy ide beférjen?

 2. 2

  Debreceni József

  Na végre, kezdődik a szezon 😁

 3. 3

  Zoltán Debreczeni

  Ha Zeke 42. akkor a top 10-ben Songoku, Ultron, Hulk meg ilyenek lesznek? Most szólok, hogy Thanos okozhat problémát ha nem az első helyre teszitek. :)

 4. 4

  fullánk

  Inkább a 10.dik helyezése a fura. A top 50-be nemhiszem hogy 5-nél több elkapó beférne, nincs akkora hatásuk egy meccs kimenetelére. Hill, bár a tavalyi számai talán azt sugallják, messze nem top5 elkapó.

 5. 5

  renningan

  Javítva, köszi.

  Csak a saját véleményemet tudom: nálam balhé ide vagy oda, de nem top50 játékos. Ha csak az elkapókat nézem, sokkal inkább top 10, mint top5 legvége.

 6. 6

  bjeela

  Nanana, és Vasember? Mégiscsak leverte Thanost… Jó, belegebedt ő is, de akkor is. Aztán ott van még Deadpool, és Magneto, meg Apocalypse, nomegaztán…

 7. 7

  Tizenkettes

  Mayfieldnél kicsit felkaptam a fejem, hogy ő lett a hetedik legjobb irányító. Ha – feltételezem – Mahomes, Brees, Brady, Rodgers, Wilson és Rivers előzi meg, akkor ezek szerint olyanok előtt van a rangsorban, mint Luck, Ryan, Wentz vagy Goff… Ha Luckot bárkivel felcserélem a hatosból, akkor is elég merész azt állítani, hogy Mayfield a hetedik legjobb.
  Deion Jones esetében nem azért képedtem el, mert ne értenék egyet ezzel (bár a nyilván bekerülő Wagner és Kuechly mellett azt hittem, hogy Mosley is ott lesz), inkább azon, hogy az utóbbi években valami furcsa tendencia kezd kirajzolódni, hogy kezdenek elfogyni a klasszis egyéniségek a linebackerek között. Kíváncsi lennék, hogy mondjuk 10-15 évvel ezelőtt össze lehetett volna-e állítani egy ilyen 50-es listát úgy, hogy ne lett volna benne legalább 4-5 LB.
  Végül, ami kicsit furcsa volt, hogy Tyreek Hillt három szerkesztő sem tartotta elég jónak ahhoz, hogy felférjen az 50-es listára. Ennek a görénynek sajnos simán helye van ezen a listán. Az NFL-ből viszont egy életre kiba**nám.

 8. 8

  Krisztian Fekete

  Szerintem az első ötvenben sincs helye Hillnek. Ha elkapó, akkor szerintem előtte van AB, Julio, Nuk, Beckham, Thomas, de talán még Evans, Hilton, Adams, Schuster is (ezen lehetne vitázni). Ha az 50-nek a fele a támadó, és van kb 8 irányító, 5-6 klasszis futó, Tight endek meg a támadófalemberek, akkor oda biza nem fér be.

 9. 9

  Nem robot

  Vajon idén is láthatunk kifinomult kommenteket arról, hogy miért Bradynek kell lennie a top1-nek?

  Vajon hőseink túl tudják magukat tenni azon, hogy Mahomes, Luck és Rodgers is előbb lesz nála?
  Vajon csak pats fanok fognak olyan kifejezésekre rágoogle-zni, mint: “hogy kell c4-et készíteni” és “hol laknak az FK! szerkesztők”
  Maradjanak velünk, és mindez kiderül…

 10. 10

  Kacsa

  Mondjuk a ‘mikor jon meg az elso Pats hater’ jatekot mar le is zarhatjuk.

 11. 11

  wolandrule

  Maximum Mahomes lesz előtte, ezt is csak onnan gondolom, hogy a podcastnál láttam renningan top 10-es listáját. Donald lesz a nyerő.

 12. 12

  Zoltán Debreczeni

  Nem ő az első? Akkor el sem olvasom a többit. Köszi, hogy időt spóroltál.

 13. 13

  Bélabá a csótány

  Engem nagyon berektelt,hogy az nfl top 100-ban Donald lett a top 1 , nem pedig Breki…

 14. 14

  Bélabá a csótány

  A kurva anyjukat!

 15. 15

  Bélabá a csótány

  “Ha elkapó, akkor szerintem előtte van”
  És természetesen Etling.

 16. 16

  Zoltán Debreczeni

  ?? Ki haragudjon meg rád? Donald vagy Mahomes?

  Na ugye.

 17. 17

  Bélabá a csótány

  Pikacsu a detektív.

 18. 18
 19. 19

  Krisztian Fekete

  ofkorsz

 20. 20

  Bélabá a csótány

  Nem tilos egyébként az egyedi vizor?

 21. 21

  Tizenkettes

  Szánalmas vagy, öregem! Nyilván van egy rakás hülye Pats-drukker, aki nem bírja elviselni, ha Brady, BB, a Pats stb. nem a legjobb valamiben. Az értelmesebb Patriots-drukkereknek viszont semmi gondjuk nincs azzal, ha mondjuk Mahomest vagy Rodgerst jobbnak ítélik a szakértők Bradynél, mert kb. annyira érdekli őket ez, mint Bradyt, hogy egyénileg mit ér el. Egyébként az NFL-ről is inkább valamiféle szegénységi bizonyítványt állítana ki, ha egy 42 éves vénség lenne a legjobb QB a sok 25-30 éves irányító között.
  Te viszont provokálsz, mert tudod, hogy meg fog jelenni egy csomó Patriots-drukker, és ugrik a nyamvadt kis hozzászólásodra. De persze ha leírom, hogy egy szemét provokátor vagy, akkor nekem fognak esni, hogy “lám, itt a bizonyíték”… Úgyhogy leírom. Egy szemét provokátor vagy. Én a szerkesztők helyében az ilyen hsz.-eket venném ki innen, mert fennáll a veszélye annak, hogy nem a listával kapcsolatban lesznek hozzászólások, hanem a “Brady-e a legjobb, és hogy lehet az, hogy nem?!” tárgykörben.

 22. 22

  bjeela

  Mé? Mostakkor nem a Brédi a legjobb? Há akkó ki? Tán a jamesbond, mi?

 23. 23

  bjeela

  Na, pont a ilyen kommentek mijatt szokik betrottyantani a Dani, aminek az a vége, hogy mégiscsakhogy a Brédi lesz az első. Elmennek ezek ám abba a jó édes….

 24. 24

  bjeela

  Pedig rohadtul sanszos, hacsaknem kibaszik vele Gandalf, esetleg Merlin.

 25. 25

  bjeela

  Ez nem egyedi, hanem tévé adás megy a hajlított kijelzőjén.

 26. 26

  Zoltán Debreczeni

  Béla! Tartsd a kört. Tessék valami hülyeséggel olajozni a droidot.

 27. 27

  Leonidasz007

  Nálam nem játszott szerepet. Van 4 elkapó is (de lehet több) akit jobbnak gondolok és már a 4. Is karcosan fért a listámra

 28. 28

  Tizenkettes

  Persze, hogy Brady a legjobb, de ezt nem tőlem hallottad! :)) Ha RB lenne, annak is a legjobb lenne. Tavaly, azaz 41 évesen is futott néhány yardot. Tudsz olyan RB-t mondani, aki 41 évesen képes volt erre?! Na ugye! :))

 29. 29

  conspiracy theory

  Azért kevés QB-nál kellett (eddig) az asszonynak megkeresnie a kosztpénzt ;)

 30. 30

  Zoltán Debreczeni

  Nemá Cvölf! Ilyenkor kérdezd meg tőle “te még szűz vagy?” Vagy valami hasonló. Azt szórakozz rajta ha tovább erőlködik.

  (egy Brady fan)

 31. 31

  Tizenkettes

  Csak ezt nem így kell nézni, hogy 50-ből ennyi QB, ennyi WR, ennyi falember. Ez nem az év csapatának a kialakítása. Ha a ligában lenne 10 fenomenális WR meg ugyanennyi QB, melléjük 7-8 zseniális CB, akkor akkor ennyi. Nem tudom, hogyan állítják majd össze a listát, de szerintem nem úgy kellene, hogy a posztján az egyik legjobbat, aki egyébként nem biztos, hogy annyira jó, előnyben részesítenek egy olyannal szemben, akinek pusztán az a pechje, hogy a posztján van nála 4-5 jobb.

 32. 32

  Krisztian Fekete

  Ott van, 50 legjobbnak gondolt játékos. Így kell nézni. Az az 50 játékos, aki a legnagyobb hatással lehet a mérkőzések alakulására. Akinek kb csak a fele támadó. Gondolom, evvel egyet tudsz érteni. Hill pedig nincs abban a 25 támadó játékosban, aki a legjobb. Az elkapók között a legjobb 10-ben is csak szűken. És bármennyire is a passzjáték irányába tolódik el a futball, nem fog 10 elkapó kerülni egyetlen 50-es listára sem. Tetszik, nem tetszik, ez tény.

 33. 33

  Krisztian Fekete

  Majd Frank Gore! :D

 34. 34

  bjeela

  Néddamá, hát itten tejírod a játékszabályokat? Nehogymá! Akkora triplastipistopit jáccok, hogy a falaggyajamásikat! Arró meg nem is beszéve, hogy csakazér, merte szövegértésbő Kyrie Irvinggel versenyzel még nem kell személyeskenni. Amúgy meg van egy Mack kompenzációs pikkem, amivel ütöm a Trubisky kórt, szóval kéccer kimaracc, bibibííííí! Seholnemvagyhozzámképest, nyomorult Mayfieldelvonóra járó Bredifüggő!

 35. 35

  Nem robot

  Halak vagyok

 36. 36

  Nem robot

  Kikérem magamnak, a pats jó csapat. Én pats-fan hater vagyok :D

 37. 37

  pritek

  Edzotaborban asszem nem.

 38. 38

  Gergely Nagy

  Lám itt a bizonyíték……..

 39. 39

  bjeela

  Haggyadmá, én már ötven felett vagyok és tegnap a kutyuskámmal futottunk pár yardot. Nem mondom, kifulladtam, de megcsináltam. Akkor én jobb vagyok, mint Brédi? Merszerintem még szép, hogy igen.

 40. 40

  Zoltán Debreczeni

  Nagyon fölbaszom magam, ha Naruto bekerül a top 10 be.

 41. 41

  Tizenkettes

  Gondoltam, hogy lesz néhány ilyen kettes agyú, mint te, akinek nem sikerül értelmeznie, amit írtam…

 42. 42

  Tizenkettes

  Nem volt egyértelmű ezek szerint, de pont azt akartam írni, hogy lényegtelen, hogy az adott poszton hány remek játékos van. Ha 32 darab zseniális WR van, akkor legyen ott ennyi. Helyeslem is!

 43. 43

  Tizenkettes

  Én értem, amit írtam, te nem biztos… :)

 44. 44

  Fáradtkötekedőshétfődélutános

  Szerintem itt Te vagy a “kettes agyú”. Bár a kolléga nem használt nevető arcocskát a kommentjében, de például nekem egyértelmű az irónia a hozzászólásában……(segítek, szó szerint idézi a te hozzászólásod)

 45. 45

  bjeela

  Mé, nemaztcsinálom? Hámátejismegbuktá a pisateszten? Különbenisajóédesannyátmindenkinek, akiszerintcsakabrédi!

 46. 46

  cshemiv8

  Kb olyan szakma mint románnak lenni… :D

 47. 47

  Zoltán Debreczeni

  Mondhatnám, hogy igazad van. De nincs. Pl Testaverde 44 évesen is futott. Brady most tán 4.-5. a 40+ korban futott yardoknál.

  Elkapásban viszont második Jerry Rice mögött.

 48. 48

  Zoltán Debreczeni

  Dupla stipistopival nem kontrázhatsz egy hülyeséget úgy, hogy akár komoly is lehetne. Ilyenkor már túlozni kell te Trubisky károsult!

 49. 49

  renningan

  Nem volt posztminimum vagy maximum, mindenki olyan játékost tett a listára, amilyet akart. Az 50 legjobb játékost kerestük, és Hill a legtöbbünknél nem volt benne. Nem azért, mert már sok elkapó volt előtte (egyébként nem volt telítve elkapókkal a lista), hanem mert volt 50 jobb irányító, futó, TE, C, G, T, DL, EDGE, LB és S, akik kiemelkedőbb, tehetségesebb, dominánsabb volt a posztján, mint Hill.

 50. 50

  makosteszta

  Engem aztán közel sem lehet azzal vádolni, hogy Pats fan vagyok, ennek ellenére meg kell mondjam, hogy ez a hozzászólás egyszerűen szánalmas, provokáció és trollság a rosszabbik fajtából. Ezzel az attitűddel semmivel sem vagy jobb az elvakult Pats fanoknál, éppen csak a másik véglet.

 51. 51

  Bélabá a csótány

  -Jajj, a kis Bendzsinek nincs pénz cipőre!
  -Kuss van asszony!Idén is focizni fogok!

 52. 52
 53. 53

  Zoltán Debreczeni

  Én Sagittarius, de szerintem retardált dolog a horoszkóp. Meg a lúgosító diéta.

 54. 54

  Nem robot

  Nem mondom, nem biztos, hogy egészségesnek lehet nevezni a humoromat, amit jelen esetben az a függvény ír le, hogy: Offenzív = Vicces, de azért a kommentem az elvakult fanokat célozta, nem az átlagot. Ezt a költői túlzásokkal próbáltam kiemelni /3 qb Tamásunk előtt, robbanószer használata/.

  Olyan memóriafoszlányok élnek bennem, hogy tavaly volt 1-2 elfajult hozzászólás ilyen témában, rájuk emlékeztem, mikor megírtam e humorosnak gondolt hozzászólást.
  Természetesen nekem még most is tetszik, és lehet, tényleg nem vagyok jobb azoknál, akiket kifigurázok.

  Ezen még elgondolkodom.

 55. 55

  conspiracy theory

  – Jajj, már megint a mezítelen mejjemet, meg a popómat kell mutogatnom a nyáladzó csürhe előtt!
  -Kuss van asszony!Idén is focizni fogok!

 56. 56

  bjeela

  Én ezt sosem értettem, hogy valaki többen van, miközben csak egy személy. Ez most akkor egy tökös vallomás, hogy skizofrén vagy és bizonyos állapotban tátogva kapkocc vízért, miközben majd megfullacc?

 57. 57

  bjeela

  A horoszkóp egy olyan eszköz, amit ha a mellyedre tesznek, akkor hallják vele, hogy odabent hogy ordibál valaki, aki rohadtul bezártak, de közben négynegyeddel ropja teknót?

 58. 58

  Gergely Nagy

  Ajaj nem fejeztem be a kommentet…. Lám itt a bizonyíték, hogy Nem robot egy provokátor, aki steelerses profil kép mögé bújva szedi áldozatait, miközben ő kőkemény Nyelem Rings szurkoló, és azt is megtudtam, hogy a híres neves internetes troll rihekopó támogatja a háttérből. Nagyon vigyázni kell vele mert miatta pusztultak ki a négyszemű hócsákányok is. Nem kívánok konteókkal élni, de minap láttam a Salakszentmotorosi állatkertben egy krokodilt, aki nem volt robot—–>tehát Nem robot egy gyík ember! De az is lehet, hogy egy robot, nem? Mivel az gyanús, ami nem gyanús🤔🤔

 59. 59

  Zoltán Debreczeni

  Kurva hosszú ez az offszízön…

 60. 60

  bjeela

  Őőőőő, izééééé, khm… nem kérdés, hogy ez a megközelítés is árasztja magából azt az ártatlan gyermeki önzést és megmosolyogtató egyszerűséget, amelyet én is igyekeztem a felkínált lehetőség kapcsán felmutatni, hogy igazolja nem robot és tizenkettes elvárásait, hiszen miért is ne tegyünk jót embertársainkkal. Olyan szépen kérte nemrobot, nekem sem volt szívem visszautasítani a kérését, ahogy neked és Zolinak is ez volt szíve leghőbb vágya. Valóban csodálatos, emberbaráti gesztus volt a részünkről. Azonban úgy vélem, hogy ennyi bőven elég volt, ne terjengjünk túl az oldalon, hiszen Zoli is abbahagyta, mivel épp Bobival van elfoglalva, ahogy azt voltál szíves tökéletesen érzékeltetni. ;)
  (Én tartom a kört, Zolikám, minden erőmmel, kerül, amibe kerül!)

 61. 61

  chester

  Ez meg csak a bottom 10 emberek, mi lesz itt kesobb? :D

 62. 62

  chester

  Mi bajod a Narutoval? :(

 63. 63

  Gáspár Bollók

  Mikor érkezik a következő kör?

 64. 65

  bjeela

  Ne is mond, én már azon kapom magam, hogy az asszonynak azt mondogatom felháborodottan, hogy “ha neked a Brédi kell, hát menj”, pedig csak azt kérdezte, hogy “neked nem hiányzik ebből a prézli?” és a túrógombócra utalt.

 65. 66

  Nem robot

  Valami olyasmi, a halak csoportjából származó élőlény vagyok /tehát nem robot/, és vízálló mobilról tudok csak kommentelni ide.

  Ráadásul egy kollektív tudat vagyunk, viszont abból sem a legokosabb, így egyelőre csak egy testet tudunk irányítani, többet nem.

 66. 67

  bjeela

  Fogadd őszinte részvétemet. Drámai és fárasztó lehet, amikor eccerre akartok pofázni egy szájon és egymás kezére csaptok a klaviatúrán, mert a másik nem azt akarja leírni. Nem bírnám azt a káoszt… És milyen, amikor veszekedtek? Szájon vágod önmagadon keresztül a másikat? Dehát az neked is fáj. Mondjuk jó lecke a humánum gyakorlására, de azért inkább nem…

 67. Pingback: FK! Top 50 ’19 – III. rész | Fűzővel kifelé!

 68. Pingback: FK! Top 50 ’19 – II. rész | Fűzővel kifelé!

 69. Pingback: FK! Top 50 ’19 – IV. rész | Fűzővel kifelé!

 70. Pingback: FK! Top 50 ’19 – V. rész | Fűzővel kifelé!

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team