Connect with us

Hír

Fűzővel kifelé! a Patreonon!

Elindult a Fűzővel kifelé! Patreon oldala, ahol Ti tudjátok támogatni a munkánkat. Ez azonban nem egy egyoldalú dolog, hiszen a támogatásért cserébe adunk is valamit – nagyjából ez a Patreon lényeg a mi felfogásunk szerint. ​

Az egész Patreonra való regisztrálás hátteréről annyit érdemes tudnotok, hogy mi szerkesztők elértünk egy olyan szakaszába az életünknek, ahol már nem tudunk hobbiból, szabadidőben annyit foglalkozni az oldallal, mint amennyit szeretnénk, vagy amennyire megérdemlitek Ti, kedves olvasók.

 

​Reméljük, ez nem volt túl feltűnő az utóbbi nagyjából fél évben, de mi azért alaposan megéreztük ezt, és egyre inkább be kellett látnunk, hogy hosszú távon így nem fog működni – sejtettük eddig is, de most jött el az ideje annak, hogy tegyünk ellene.

​Ezért jött a Patreon ötlete, ami reményeink szerint megoldást ad a problémánkra és lehetővé teszi, hogy félállásban ezzel foglalkozzunk. A támogatásotokért cserébe még több egyedi, prémium tartalmat fogunk gyártani – nem adományt kérünk tőletek, hisz cserébe mi is adunk valami értékeset.

Ezek a prémium cikkek exkluzívak lesznek, és csak a patronok számára lesznek elérhetők. Természetesen ez nem érinti a híreket, a beharangozókat, az összefoglalókat és a Playoff Rankingot, amik továbbra is mindenki számára elérhetők lesznek. Ezen kívül extra jutalmakat is kaptok a saját szinteteken, illetve bizonyos összegcélok elérése után közösségi célként is, de minden információt megtaláltok a Patreon oldalunkon.

Azt reméljük, hogy ezzel a rendszerrel hosszú távon tudjuk biztosítani az FK! jövőjét.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!