Connect with us

Hír

Ha nem sikerül elcserélni, akkor kivághatja három legjobban kereső játékosát a Dolphins

A Dolphins meggondolta magát és már nem árulja Laremy Tunsilt, viszont a legfrissebb hírek szerint az öt legjobban kereső játékos közül hárommal annyira nincsenek megelégedve a csapatnál, hogy akkor is lapátra kerülhetnek, ha nem sikerül őket elcserélni.

 

 

A safety Reshad Jones keresi jelenleg a legtöbbet a csapatban: 13 millió dolláros alapfizetése és 17 milliós cap hitje is a legnagyobb, ennek ellenére kiszorulni látszik a kezdőből. Kivágni ugyanakkor őt nem biztos, hogy érdemes: az alapfizetése garantált, és még az aláírási bónuszait sem tudja már az idei szezonra elkönyvelni a csapat – akkor már inkább játsszon valamennyit ezért a pénzért. Egy csere ugyanakkor járható út, hisz 13 milliót szabadítana így fel a csapat – az persze más kérdés, hogy ilyen körülmények között kinek kellene a 31 éves védő.

 

Kenny Stills szénája sem áll jól, a teljesítményével nincs megelégedve a csapat vezetése, pedig a harmadik legjobban kereső játékosa a csapatnak: az alapfizetése 8 millió dollár, a cap hitje 9,75 millió. Az elkapó elküldésével 5 millió dollárt spórolna a csapat, egy cserével 8 milliót.

 

Hasonló a helyzet Kiko Alonsóval is, akit kijátszani látszik a kezdőből a kanadai ligából érkező Sam Eguavoen. Ő a csapat ötödik legjobban kereső játékosa a maga 6,5 milliós alapfizetésével és a 8,2 milliós cap hitjével. A kivágásával nem lehet spórolni, így vele kapcsolatban is a csere tűnik a jó megoldásnak – nem elképzelhető, hogy őt és Jonest akár egy 6-7. körös pickért is elengedné a Dolphins.

 

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!