Connect with us

Hír

Hoyer kivágva, ugyanez a sors vár Doctsonra és Treadwellre

Nagyban mennek a kivágások, jövünk egy újabb hullámnyi hírrel ezzel kapcsolatban.

A Patriotsot úgy tűnik meggyőzte az újonc Jarrett Stidham, ugyanis a csapat kivágta a veterán csereirányító Brian Hoyert. Mellette a tavalyi hatodik körös elkapó Braxton Berriostól is megvált a Pats.

Ugyanez a sors vár két 2016-os elsőkörös elkapóra is, Josh Doctsonra és Laquon Treadwellre, amennyiben nem tudja elcserélni őket a Redskins és a Vikings.

Aki követi a Hard Knocks sorozatot, megkedvelhette az elkapó Keelan Dosst. Spoiler warning! A Raiders az imént kivágta a tehetséges fiatal receiverét.

Az Eagles megvált a futó Josh Adamstől, akiért valószínűleg érdeklődni fognak csapatok és el fog kelni a waiveren – így jár majd Doss is egyébként.

A Bengals kivágta a tavalyi harmadik körös linebackerét, Malik Jeffersont. Az atletikus linebacker ezek szerint nem illeszkedett az új edzői stáb elképzeléseibe.

A 49ers megvált 2016-os elsőkörös falemberétől, Joshua Garnettől.

A Dolphinsnál is folytatódik az átalakulás. Kiko Alonso konkrétan kiürítette az öltözőszekrényét, várva a kirúgását. Emellett például Dwayne Allen is lapátra került egy úgynevezett sérülés egyezmény keretében.

A Billsnél LeSean McCoy kivágása után sem állt meg az élet. Távozott a csapattól a safety Kurt Coleman, a cornerback Captain Munnerlyn és a draftolatlan újonc irányító, Tyree Jackson.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!