Connect with us

Hír

Irsay: Nem zárom ki, hogy Luck egyszer visszatér

Ahogy már mindenki értesült róla – konkrétan a nyár legolvasottabb cikke lett itt az FK!-n -, Andrew Luck bejelentette visszavonulását. A sajtótájékoztatón elmondta azt is, hogy ugyan nem látja a jövőt, de nagyon tisztán látja maga előtt, hogy nem fog visszatérni a futballpályára.

Ellenben a csapat tulajdonosa, Jim Irsay saját sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy nem lenne teljesen meglepve, ha ez megtörténne.

Nem zárnám ki. Amilyen gyorsan ránk zúdult ez az egész, akár ugyanilyen gyorsan meg is fordulhat.

Kiemelte ezen kívül, hogy Luck még csak most lesz 30 éves, illetve hogy meg kell találni a saját útját. Megemlítette Michael Jordant és Tiger Woodsot is ennek kapcsán, mint sztársportoló példák, akik visszatértek “nyugdíjukból”.

Luck persze nem úgy tűnt, mint aki impulzív és nem átgondolt döntést hozott volna, de persze ahogy ő sem, úgy mi sem látjuk a jövőt. Irsay mindenesetre reméli, hogy sztárirányítója esetleg egy év múlva meggondolja magát és visszatérne ismét sikerre vezetni a csapatot.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások