Connect with us

Hír

Ismét egy csoportban Crabtree, Talib és Sherman!

Két héttel ezelőtt a Cardinals $2,5 milliós alafizetést, és $2 milliós ösztönzőt ajánlott az elkapó Michael Crabtree-nek, aki ezt visszautasította. Azóta Crabtree ügynököt váltott – épp Kliff Kingsbury és Kyler Murray ügynökét bérelte fel -, most pedig mégis aláírt az arizonai franchise-hoz. Ezen lehet segített a kicsit megemelt fizetés, ugyanis a Cardinals végül $3,25 milliót adott Crabtreenek $2,5 millió ösztönzővel.

Crabtree így egy csoportba került Richard Shermannel és Aqib Talibbal is, mindkét cornerbackkel van közös múltja, előbbivel még a 49ers tagjaként, utóbbival pedig a Raiders játékosaként akaszkodott össze.

Crabtree egyébként Kevin White helyét veszi át a rosteren, akit kivágott ezzel egyidejűleg a Cardinals. White óriási bust, de az Arizona bepróbálkozott vele egy utolsó esélyt adva neki, ám itt sem tudott kihozni magából semmit. Ez a cut a Bearsnek a legfájóbb, ugyanis a chicagói alakulat így jelen állás szerint veszít egy negyedik körös kompenzációs picket, amit Adrian Amosért kapott volna, azonban White kivágása azt jelenti, hogy eggyel kevesebb játékost veszít a Bears, így az Amosért kapott kompenzációs pick mehet a kukába.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!