Connect with us

Minden ami NFL

Legyél te is FK! Klubtag!

Ahogy már Facebook- és Instagram oldalunkon beharangoztuk az utóbbi napokban, megérkeztek az FK! Klubkártyák! Ha valaki szeretne a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, esetleg akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom! Már meg is rendelhetitek a sajátotokat, amivel jobbnál jobb kedvezményekhez juthattok több mint tíz partnerünknél!

A kártya megvásárlásával egyedi kedvezményekhez juttok partnereinknél. Törzshelyünkön, a Kandalló Kézműves Pubban 10 százalékos kedvezménnyel fogyaszthattok a vasárnapi meccsdömping alatt. A TOUCHDOWN STORE, az USA Sport Fan üzleteiben 5 százalékkal olcsóbban vásárolhattok NFL-es termékeket, míg a Sportmánia és az M2B 10 százalékos engedményt ad az FK! Klubtagoknak minden termékére.

 

Azoknak a klubtagoknak, akik otthon élveznék a mérkőzéseket egy hideg sör mellett, a Beerselection kínál több mint 500 féle sörkülönlegességet kedvezményesen, ha pedig valami ütősebbre vágytok, az Italneked termékeit ajánljuk –kimozdulni sem kell otthonról, mindkét cég házhoz szállítja a termékeit.

De nem csak követlenül a sporthoz köthető partnereink vannak: a Converse 20 százalékos kedvezményt ad az extravagáns cipőire, a Virágsziget 15 százalékos kedvezményt biztosít az egyedi készítésű termékeire, ha pedig valaki hozzánk hasonlóan szeretné megcsodálni Kárpátalját, a Sting Hotel & Event Palace-ban tud 20 százalékos kedvezménnyel szállást foglalni. Sőt, még kedvezményes ügyvédi segítséget is tudunk nyújtani a Pintér Attila ügyvédi iroda jóvoltából.

Az FK! Ukrajnában!

Az 2020. augusztus 31-ig érvényes klubkártya ára egyszeri 5000 forint (ÁFA-t tartalmaz), ami átszámítva alig több havi 400 forintnál. Megrendelni az alábbi form kitöltésével tudjátok:

*Kötelező mező.

Minden további információt megtaláltok a Klubkártya menüpontra vagy ERRE A LINKRE kattintva.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!