About the author

12 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Amikor reggel olvastam már akkor is ez volt nálam a hét híre. Biztos olyan jó a csapat, hogy örömükbe isznak, nem a stressz miatt.

  Sajna nem bírtam magammal és az első hír alá szabadverseltem. De most akkor ontopik:

  “Arizónában mindenki részeg,
  Arizónában mindenki be van baszva
  Iszik a fal, példaképe a Dzsíem
  Legyen a VP egy begandzsázott raszta
  Sálálálá

  Priteket kérjük a Kommentszekcióba.”

 2. 2

  ducksfan

  Bevállni látszik Murray, arra inni kell nem?

 3. 3

  Bélabá a csótány

  “a Cardinals teljes üzleti műveletének felügyelete”
  Veri az isten a nyomorultat,hogy még a csapatzsidót is elcserélték májámiba.

 4. 4

  Bélabá a csótány

  Nekem az tetszik a legjobban,hogy még szeptember sincs, de Kyler(23,58M) már többet keresett mint Mayfield(22,32M) vagy Trubisky(21,5M).
  És még Goff-tól se sokkal marad el(23,67M).
  Arról nem is beszélve, hogy csak jegelve lett a baseballos szerződése,így ha tavasszal a ligaév kezdetén lelépne,akkor a garantált rosterpénze(1,5M)mellett még az MLB-s szerződése 4,66 millióját is felvehetné.

 5. 5

  camillo 7777

  Megnyugtató lehet az Arizona szurkolóknak ,hogy ilyen felelősségteljesen eljáró vezetők vannak a klub élén.

 6. 6

  bjeela

  Ez állati jó! Már van egy könyvelőnk, az én drága druszám, a csótány, itt vagy te a költő és most már csak egy kereső kellene. Mondjuk a gugli.

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Ó. Kiengedtek vagy van a fogdában WiFi?

 8. 8
 9. 9

  Zoltán Debreczeni


  Ja.

  Bjeelat ne keressétek. Ő most nem ér rá kommentelni. Elvitték a rendőrök. Chicagóban becsöngetett mindenkihez, hogy az új kicker akadémia elindítására gyűjt. Kétmillió dollár és egy IFA platónyi szűz volt nála amikor lekapcsolták”

 10. 10

  bjeela

  Haggyuk már ezeket a jereváni rádiós híreket. Tehát nem rendőrök, hanem a CIA. Nem Chicagóban, hanem konkrétan Illinois állam teljes területén. Na, jó, a kicker akadémia kivételesen stimmel. Illinois állam elhivatott népe nem csórókból áll, tehát 78 millió dollárt gyűjtöttem az első két napon, négy leányiskola összes diákját és tanárait és nem IFA, hanem csőrös MAC. És amikor elmondtam a CIA képviselőinek, mi vezetett a döntésemhez nagyon megértőek voltak és nem hogy elengedtek, hanem utasították a nemzeti gárdát, hogy minden csapatszállító járművükkel legyenek a segítségemre. Ja, a CIA-s embert Goerge Halasnak hívták. És különben is, az elmegyógyintézetben nagyon szívélyesek az ápolók és hagynak néha netezni.

 11. 11

  pritek

  Az ittas vezetes nalam nem annyira fun topic, igy ehhez max annyit tudok hozzatenni, hogy ha en a hetkoznapi fizumbol meg tudom oldani a taxit, akkor ezek tolem akar meg is baszodhatnak.

 12. 12

  pritek

  Gyorsan tegyuk hozza, hogy Philont nem ittas vezetesert basztuk ki, hanem mert fegyverrel fenyegetett egy strippert. Azert az egy kicsit mas kategoria.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team