Connect with us

Hír

Jerry Jones: Kiérdemeltem a jogot, hogy viccelődjek Zeke-kel

A Cowboys tegnap új szerződést adott a linebacker Jaylon Smithnek, ami részben talán a holdoutoló Zeke Elliottnak is szólt – nem nagyobb a franchise-nál. Mindezt pedig az is bizonyítja, hogy Jones nem kért bocsánatot azért, mert élő adásban viccelődött a futón, hanem még egyenesen ki is kérte magának Zeke felháborodását.

 

 

Jonest korábban annyira lenyűgözte a cserefutó Tony Pollard, hogy az Elliottot firtató kérdésre azt válaszolta, hogy “Zeke? Milyen Zeke?”. Erre a futó ügynöke úgy reagált, hogy a Cowboys végtelenül tiszteletlen volt Elliottal, aki nem ezt érdemli. A csapat tulajdonosa nem így látja:

 

Csak hogy mindenki számára világos legyen, rég kiérdemeltem a jogot arra, hogy Zeke-kel viccelődjek.

 

És igaza van. Jones volt az, aki teljes mellszélességgel kiállt a futó mellett és nekiment az NFL-nek, amikor a liga el akarta tiltani hat mérkőzésre 2017-ben, ami nem mellesleg 2 millió dollárnyi büntetésébe került a csapatnak. Elliott vitán felül remek futó, védhetőek a szándékai is, de két évvel a szerződése vége előtt még Aaron Donald sem ment semmire a holdouttal, pedig konkrétan a liga legjobb játékosa.

 

A holdouttal a futó kezdte a konfliktust és a rengeteg támogatás után talán az lenne a minimum, hogy egy kis viccelődést lenyeljen.

 

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!