Connect with us

Hír

Jerry Jones: Zeke? Milyen Zeke?

Nem úgy tűnik, mintha a Cowboys nagyon izgulna Zeke Elliott távolléte miatt. Ebben nagy szerepe van az idei negyedik körös Tony Pollardnak, aki a Rams ellen 8,4 yardos átlaggal futott és TD-t is szerzett, lenyűgözve a tulajdonos Jerry Jonest is.

 

 

Zeke? Milyen Zeke

 

– válaszolta arra a kérdésre, amikor a csapat holdoutoló sztárfutójáról kérdezték, majd amikor mindenki nevetni kezdett, a kamerán keresztül üzent Elliottnak, hogy csak szórakoznak egy kicsit, ne vegye komolyan.

 

Ezzel együtt nem túlzás azt állítani, hogy nem nőttek Elliott esélyei a 15 milliós fizetésre. Pollard persze távolról sem olyan komplex játékos, mint Zeke – Jones szerint is sokat kell még fejlődnie a pass protectionben – ugyanakkor bőven van benne potenciál. Annyi legalábbis biztosan, hogy a Cowboys túlélje Elliott hiányát, illetve dollármilliókat spóroljon a futó új szerződésén.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!