Connect with us

Hír

Jó pár cserét végrehajtottak a csapatok tegnap

A keretszűkítések ideje a kisebb (egyszer-egyszer nagyobb) cserékről is szól, ugyanis a kivágásra váró, vagy roster legvégi játékosok sokszor megtetszenek más csapatoknak, akik biztosra mennének és nem hagynák a waiverre a dolgot, így inkább megszerzik alacsony ellenértékért a kinézett focistákat. Most öt ilyet szedtünk egy csokorba.

Még csütörtöki hír, hogy a Bills elcserélte a Brownsba a guard Wyatt Tellert. A tavalyi ötödik körös játékosért John Dorsey egy jövő évi ötödik- és hatodik körös picket küld Buffalóba. Tavaly hét meccsen volt kezdő, de a Bills a piacon megerősítette a falát, a Brownsra viszont ráfér az erősítés ezen a poszton.

Már tegnap esti hír, hogy Bills egy másik támadófalemberét is eladta, méghozzá meglepő módon csoporton belül a Patriotsnak. Russell Bodine egy hatodik körös pickért cserébe érkezik Foxboroughba. A 27 éves, korábbi negyedik körös játékos 74 meccsen kezdett már karrierje alatt, most viszont prémium cserének számít majd minden bizonnyal. A Patriots láthatóan megpróbálja megerősíteni a támadófala mélységét, főleg David Andrews kiesésével.

A 2017-es ötödik körös guard, Danny Isidora Minnesotából Miamiba helyezi át a székhelyét egy hetedik körös pickért cserébe. Nem élte volna meg a rostert, a Dolphins viszont nem akarta a waiverre bízni a dolgot. Isidora egyébként Floridában nőtt fel és Miamiban járt egyetemre, így hazatér.

A Dolphins Isidorán kívül egy másik támadófalembert is megszerzett, méghozzá a Coltstól a center/guard Eric Boehmt. A pontos ellenérték nem ismert, de mindkét csapat feladott egy 2020-as hátsó körös draft picket – jó eséllyel a Colts egy hetediket, a Dolphins egy hatodikat. Három éve még negyedik körös játékos volt, a Cardinals után a Ramsben és a Coltsban is játszott, tavaly négy meccsen kezdett.

Végül, de nem utolsó sorban pedig összejött egy csere a valaha volt legolcsóbb ellenértékért. A Browns és a Lions 2022-es, tehát két év múlva lévő hetedik körös pickeket cserélt egymással azért, hogy a Lions megszerezze az irányító David Blough-t. Elég érthetetlen a dolog, a srác nem is játszott különösen jól az előszezonban sem (a negyedik meccsen 11/17, 115 yard, 2 INT volt a mutatója a cserék cseréi ellen). Az ellenérték alapján azt tudjuk megállapítani, hogy a felek szerint a Browns jobb csapat lesz két év múlva, mint a Lions.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!