Connect with us

Hír

Kamu, hogy a Patriots első kört ajánlott volna Trent Williamsért

Nagyot ment tegnap este az amerikai médiában, hogy a Patriots a 2020-as első körös pickjét ajánlotta a Washington Redskinsnek a távozni akaró Trent Williamsért, de a fővárosi csapat visszautasította az ajánlatot. Órákkal később azonban mindezt Ian Rapoport cáfolta.

 

 

A hírek szerint javíthatatlan a kapcsolat Williams és a Redskins közt, mert véleménye szerint a csapat rosszul kezelte az egészségügyi problémáját (Williamsnek egy jóindulatú tumort kellett eltávolítani a fejéről). Emiatt a klasszis LT nem szándékozik többé a Redskinsben játszani, így kérte elcserélését vagy kivágását.

 

A Patriots szinte azonnal felmerült a lehetséges kérők között, de ez nem igazán vallana Belichickre, főleg hogy bőven rendben van ez a támadófal a tavalyi első körös Isaiah Wynn felépülésével. A Redskinsnek viszont nagyon jó, hogy kiszivárgott egy ilyen kacsa információ (gyanúsan jó), hogy még egy első kör végét sem fogadnának el Williamsért. Meg persze az is segíti a csapatot, hogy a Patriots lett feltűntetve lehetséges kérőként, hiszen ha Belichick pályázik Williamsre, akkor a többi csapat is jobban megfontolja.

A 31 éves játékos egyébként érhet is egy első kör végét, egészségesen minimum top 5-ös tackle, a következő két évben pedig csak 10,85 és 12,75 milliót keresne.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!