Connect with us

Hír

Lamar Miller kidőlt az egész szezonra!

A Houston Texans egész szezonra elvesztette kezdő futóját, miután Lamar Millernek elszakadt a keresztszalag a térdében. Legalábbis ez az első diagnózis Ian Rapoport információi szerint, az MRI hamarosan érkezik és minden bizonnyal megerősíti majd ezt.

Miller egy handoffot kapott a Cowboys elleni alapszakaszmeccs második támadójátékában, majd a térde találkozott Maliek Collins védőfalember sisakjával. Nagyon csúnyán nézett ki az eset:

Miller tavaly 14 meccsen kezdett, 1136 yardot hozott össze 6 TD kíséretében. A Texans idén kivágta D’Onta Foremant, majd egy harmadik körös picket adott a Brownsnak Duke Johnsonért (ami 4. lehet, ha keveset játszik), aki így most kvázi kezdő futó szerepkört kapott a kezei közé. Mögötte Karan Higdon, Buddy Howell, Damarea Crockett, Josh Ferguson, Cullen Gallaspia és Taiwan Jones vannak még a rosteren, de már felröppentek ötletelések, hogy akár cserélhet is a csapat egy futóért – ismét.

 


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!