Connect with us

Hír

Luck: Ez volt életem legnehezebb döntése

Kora reggel megírtuk, hogy Andrew Luck bejelentette visszavonulását. Az irányító a Colts meccse után sajtótájékoztatót is tartott, amiből megtudtuk, mi áll a dolog hátterében.

Ez nem egy egyszerű döntés. Őszintén, életem legnehezebb döntése. De számomra jelenleg ez a legjobb döntés. Az utóbbi négy évben bekerültem egy ciklusba: sérülés, fájdalom, rehabilitáció, sérülés, fájdalom, rehabilitáció. Ez szüntelen és könyörtelen volt szezon közben és a holtszezonban is, és úgy éreztem, megragadtam benne. Az egyetlen kiút az, hogy nem focizom tovább.

Megragadtam ebben a folyamatban. Nem tudtam azt az életet élni, amit szerettem volna. Ez elvette a játék élvezetét és 2016 után, amikor fájdalommal játszottam és nem tudtam rendszeresen edzeni, megfogadtam magamnak, hogy nem megyek végig újra ezen az úton. Ha még egyszer ilyen helyzetbe kerülök, akkor az egyetlen kiút az, ha eltávolítom magam a focitól és a ciklustól, amiben megragadtam.

Nagyon nehéz döntés volt. Imádom ezt a csapatot. Imádom a csapattársaim, az embereket, akik ebben az épületben dolgoznak, a szurkolókat és a focit is. A csapat tagjaként tudva, hogy hogyan érzem magam, nem tudom beleadni a szívemet és a lelkemet, amivel nem csak magammal, de az egész csapattal kiszúrnék. Ez nagyon szomorú, de tisztán látom a dolgokat. Nagyon nehéz folyamat volt, de a feleségem, a családom, a barátaim, Mr. Ballard, Mr. Irsay és családja, Frank Reich mind nagyon segítőkészek és támogatóak voltak, és nagyon hálás vagyok nekik ezért. Ahogy a srácoknak is elmondtam az öltözőben, megtisztelő volt a patkót és Indianapolis városát képviselni mind a pályán, mind azon kívül.

Itt a teljes sajtótájékoztatót megnézhetitek:


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!