Connect with us

Hír

Máris kikerült a kezdőből a Bengals tavalyi elsőkörös centere

Billy Price-t tavaly draftolta a Bengals az első körben, kezdett is 10 meccsen, azonban az új főedző és új támadófaledző érkezésével nem volt garantált a helye a kezdőben. A sémaváltás és a gyengébb produkció pedig azt eredményezte, hogy mehet a padra, ugyanis átvette a helyét Trey Hopkins, aki tavaly beugrósként játszott Price helyén, most pedig a kezdőbe játszotta magát.

A támadófal ezzel, Jonah Williams sérülésével és Clint Boling visszavonulásával így fog felállni: Cordy Glenn – Michael Jordan – Trey Hopkins – John Miller – Bobby Hart. Azt megállapíthatjuk, hogy ez az ötös nem tartozik a legjobbak közé.

Zac Taylor főedző azt is bejelentette, hogy Damion Willis fog kezdeni a sérült AJ Green helyén. A draftolatlan újonc elég jó teljesített tavasszal és nyáron is.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!