About the author

14 Comments

 1. 1

  Zoltán Debreczeni

  Vajon játszik e 40 éves koráig (még 6 szezon)? Ha igen akkor egy HOF karriert látunk.

  Hosszabb távlat: ha jobban megnézed az örökranglistán, neki van reális esélye belépni a70 ezer yardos klubba a köv 10 évben. 6 évalatt meglehet. Az biza top 5. A TD soron is a top 5 elérhető. Bár az 500 az kérdéses.

 2. 2

  Zotya

  Ha 3280 yardot szerez, azzal még csak 49 550-nél jár majd :D

 3. 3

  Zsombor P.

  A legjobb irányító, aki sosem fog Super Bowlt nyerni.

 4. 4

  Zoltán Debreczeni

  Dan Marino majdnem adott neked egy upvótot. De aztán nem.

 5. 5

  Zsombor P.

  Képben vagyok az öreg Dan karrierjével.

  Ennek fényében írtam a kijelentést.

 6. 6

  ahanem

  elég bold az a HOF

 7. 7

  Zoltán Debreczeni

  Volt MVP. Eljutott SB-be. A feltétele az volt, hogy még 6 évet játszik. Akkor mindkét kategóriában top 5 vagy 4. Szerintem arra már elgondolkodnak a sárga zakón.

 8. 8

  ahanem

  kb mindenhol azt lehet olvasni nála (és Riversnél), hogy ha nyernek 1-1 SB-t, akkor sima HOF, anélkül necces. Az is sokat mond, hogy nem sok olyan embert találsz, aki szerint akár egyikőjük is top 5 irányító lenne a mai NFL-ben, pedig lehetne érvelni mellettük.

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  Riversnek ő az upgradje gyakorlatilag. 5-6 jó év és hasonlóan fogunk rá gondolni mint Breesre.

 10. 10

  ahanem

  Én már most is úgy gondolok rá, csak ő nem dink and dunkol egy glorified slot receivernek, hogy szépen magyarul fogalmazzak.

 11. 11

  Zoltán Debreczeni

  Gondolom vicc volt. Ez azoknak szól akik komolyan gondolnák: A dink and dunk mint pejoratív jelző nagyjából értelmetlen. Ezt az ősember találta ki amikor először jött rá, hogy finesszel is sokat el lehet érni. ” Igeen? De az én faszom nagyobb. És szétverem ha okoskodik”. A check down, bubblescreen is dobás. Az a jó aki a megfelelő alkalomra a megfelelőt dobja. Tibi azért a legjobb, mert ő dobja legtöbbször a megfelelőt. Favre is nyomott rövid passz. Rodgers is azt teszi most. Egyszerűen amikor Tibinél van a yard, a TD, a győzelem, akkor jönnek a style pontok. Hiszen a kurvaanyját és valamibe kapaszkodni kell.

 12. 12

  bjeela

  Stafford, Luck, Rivers… Jajj, ki ne hagyjam Fitzpatrcikot! ;)

 13. 13

  ahanem

  Persze, de felénk így szokás csúfolni azt, amit Brees és Thomas csinálnak (még ha az alkalmak nagy részében nem is igaz). Én teljesen megértem, 40 évesen minek dobáljon az ember 60 yardokat amikor ugyanazt eléri akkor is, ha dob 10-et és az elkapója hozzáteszi a maradék 50-et.

 14. 14

  Kenny79

  Simán megleszek Neki is a rekordok, ha nem jön közbe sérülés. Szerintem Brady és Brees után Ryan a legjobb irányító, még ha Atlantás is. :)

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team