Connect with us

Hír

McKinnon és JPP is sérültlistán kezdi a szezont

Jason Pierre-Paul kapcsán teljesen egyértelmű volt már jó ideje, hogy nem fog készen állni a szezon kezdetére, Jerick McKinnontól viszont sokáig vártunk egy visszatérést, de egy lépést előre, két lépést hátra ütemben haladt a nyáron a felépülése. Mindketten sérültlistán fogják kezdeni a szezont.

JPP-nek az orvosok múlt héten engedélyezték, hogy megkezdje a rehabilitációt durva autóbalesete után, most pedig a reserve/non-football injury listára tette őt a Buccaneers, ami azt jelenti, hogy a szezon első hat meccsén biztosan nem léphet pályára. Persze eddig is ez számított a legjobb kimenetelnek, de az sem zárható ki, hogy a teljes szezont kihagyja. A csapatnál legkorábban novemberre várják a pass rusher visszatérését.

McKinnonnak tavaly a térdszalagja szakadt el, így kihagyta a teljes évet. Vártuk, hogy idén visszatér a szezonkezdetre, azonban a nyáron kétszer is rossz hírt kapott a térdével kapcsolatban és újabb kezelésekre szorult. Ian Rapoport információi szerint pedig IR-re fog kerülni a 49ers futója – a kérdés csak az, hogy már a mai napon, vagy csak a keretszűkítések után. Ez azért fontos, mert ha a ma este 10 órás határidő előtt kerülne IR-re, akkor biztosan ki kell hagynia a teljes szezont – ha csak holnap, vagy később, akkor visszatérhetne róla a szezon második felében.

Megemlíthetjük még Rodney Andersont, a Bengals futóját, akinek zsinórban második éve szakadt el a keresztszalag a térdében, így nyilván ő kihagyja a teljes évet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!