Connect with us

Hír

Megkezdődtek a kivágások, több nagyobb név került lapátra

Megkezdődtek a keretszűkítések, és ma este 10-ig lesznek még meglepetések, de már tegnap elkezdődött a lavina. Öt csere mellett most pár nagyobb nevű kivágást szedtünk egy csokorba.

A Raiders menesztette a linebacker Brandon Marshallt, aki hat Denverben eltöltött év után csatlakozott a holtszezonban a fosztogtókhoz. A kivágása azt jelenti, hogy nem éli meg, hogy Vegasba költözik a csapat, ahol Marshall felnőtt. Egy milliót spórolt ezzel a lépéssel az oaklandi gárda.

A Ravenstől a holtszezonban távozott Terrell Suggs és Za’Darius Smith is edge rusher posztról, részben a helyükre érkezett a Broncos korábbi első körös játékosa, Shane Ray, aki viszont máris lapátra került.

Arról írtunk a napokban, a két évvel ezelőtti második körös cornerback, Teez Tabor helye nem volt biztonságban a rosteren. Nem is élte meg a keretszűkítést, tegnap kivágta őt a Lions.

A Broncosnál a szebb napokat megélt safety, Su’a Cravens volt benne a korai cutokban. A Redskins korábbi második körös játékosa érdekes utat járt be, ugyanis 2017-ben nem jelent meg a csapatánál, fontolgatta a visszavonulását, majd mégis vissza akart térni, de sérülés miatt nem tudott. Tavaly öt meccsen játszott, miután IR-en kezdte meg a szezont.

A Jaguars kivágta a védőfalember Datone Jonest és az elkapó Terrell Pryort is. A Packers korábbi első körös defensive endje csütörtökön blokkolt egy mezőnygólt, és minden bizonnyal kap majd lehetőséget valahol, ám a Jaguarsnál túl mély volt a poszt ehhez. Pryornak már sokkal nehezebb lesz munkát találnia, miután simán lemondott róla a Jets, a Bills és a Jaguars is.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!