About the author

16 Comments

 1. 1

  Ádám Váradi

  A redskinsnek pont nem kell pass rusher

 2. 3

  LG

  A Giantsnél simán 3l tudnám képzelni, nem túl veretes a védőfal (lsd legrosszabb lista). Akár ésszerű is lehet, mivel másik konferenciaba menne.

 3. 4

  Fetyke

  Gondolom, hogy már akkor sem volt rá olyan ellenértékért jelentkező, amit a Texans elfogadott volna. Ugye itt is áll, amit tegnap Trent esetében mondtam, hogy az egésznek csak akkor van értelme, ha magával a játékossal is meg tudsz egyezni hosszú távon. Lehet, hogy Clowney-nak nagyon magas igényei voltak, ami sokakat elriasztott.

 4. 5

  Sestertius

  most meg pláne, hogy még meg se lehet vele egyezni, lehet jövőre se, csak rárakni egy cca 20 milliós FR tag-et… egy sérülékeny játékosra..
  ezért mondtam, hogy a texans max egy 21-es 3. körös kompenzációs picket fog kapni érte.. ha valaki ennél többet ad az szerintem hülyeséget csinál

 5. 6

  camillo 7777

  Peters lehet nem bír végig egy szezont és jövőre tuti vissza vonul. Egy második körbe több lehetőség van. Eaglesnek egy fokkal jobb lenne az üzlet.

 6. 7

  camillo 7777

  Hülyeség lenne most elcserélni, most ér a legkevesebbet.

 7. 8

  Sestertius

  kíváncsi leszek ki az a hülye aki ad érte akár 2. kört is… de szerintem még a harmadik is rezeg
  (nem a tehetsége a probléma, hanem a fizu + h nem lehet hosszabbítani vele)
  + a sérülések..
  ostoba volt a Texans, hogy (HA valóban el akarják cserélni) nem a szerződéskötés határidő előtt tették meg

 8. 9

  Fetyke

  Egyetértünk!

 9. 10

  makosteszta

  Vad ötlet: Clowney Jason Peter. Az Eagles-ben Dillard legkésőbb jövőre, de lehet már idén is váltaná Peters-t, viszont Jim Schwartz-nak sose elég a minőségi Edge játékosokból, és azért a Graham-Clowney páros durva lenne. Persze a Philly hosszútávú szerződést nem tudna adni Clowney-nak, de sztem ők elfogadnák az érte járó kompenzációs picket is. A Texansnak falnak meg Peters maga lenne a messiás…

 10. 11

  Everlast77

  Há há, nekem is rögtön az öreg elpusztíthatatlan ugrott be :DD

 11. 12

  makosteszta

  Ez igaz, de Clowney sem fog egy évnél tovább Houstonban maradni, viszont Peters nagyobb különbséget tudna teremteni. Valóban nem a legideálisabb megoldás a Texansnak, de nem sok csapatnak van nélkülözhető jó tackleje, kb max Trent Williamsben bízhatnak, de arra meg rá kell fizessenek.

  De amúgy szerintem sem fog létrejönni az üzlet. Az Eagles nem akarja majd egyből a mély vízbe dobni Dillardot, meg Peters már-már ikonikus tagja a csapatnak, csúnya dolog lenne így utolsó évére elcserélni.

 12. 13

  camillo 7777

  Mindenbe egyetértek.

 13. 14

  Debreceni József

  Azért nem túl veretes a pass rush, én max Sweat nevét tudnám hirtelen megemlíteni mint aki akár Clowney szintjét is elérheti. Bőven erősítés lenne ott. Williamsért egy Clowney+egy 5-6. kör simán vállalható mindkét félnek szerintem.

 14. 15

  Ádám Váradi

  A redskinsnek ott van még Jonathan Allen, Daaron payne, Ryan Kerrigan, és ők 3-4et játszanak, nem tudom Clowney-nak mennyire feküdne ez a séma

 15. 16

  Debreceni József

  Clowney mindig is hibrid játékos volt, már az egyetemen is bsnditként kezelték akit simán lehet strong side de-től kezdve a weak side-ig használni, de slb-ben is kiváló. Tény viszont hogy javarészt 4-3-ban játszott jobbára az nfl-ben,bár szerintem ő azért könnyen integrálódik bármilyen sémába. Ellene szól a sérülékenysége meg a bizonytalanság a szerződésével kapcsolatban mellette a tehetsége nemcsak a passrush terén hanem futásblokkolásban is.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team