Connect with us

Hír

Melvin Gordon holdoutja is belenyúlhat az alapszakaszba

Melvin Gordon nemrég azt mondta, hogy ő csak a telefonhívásra vár, ami azt eredményezi, hogy megkapta a megfelelő ajánlatot és aláírhatja a szerződését, abbahagyhatja a holdoutot. A futó addig Floridában edz és készül a szezonra, akármikor is kezdődik az az ő számára. A jelek szerint ugyanis Gordon kész arra, hogy kihagyjon alapszakaszmeccseket, amennyiben a Chargers nem fizeti őt meg rendesen. Ian Rapoport információi szerint várhatóan ez fog történni.

A Chargers ugyanis a jelek szerint nem hajlandó a korábban ajánlott évi $10 milliós szerződés fölé menni (aminek a részleteiről semmit sem tudunk), így pedig patthelyzet alakul ki a felek közt. Gordon a teljes évet nem ülheti ki, de ha hajlandó lemondani a jelenlegi fizetése (az idei évben 5,6 millió dollár) egy részéről – és már így is lemondott elég sokról az edzőtábor és az előszezon kihagyásával -, akkor bőven belenyúlhat az alapszakaszba a holdoutja.

A hiányában Austin Ekeler és Justin Jackson látja el a feladatokat, nem is rosszul. Jelen állás szerint pedig ők alkothatják majd a backfieldet a Colts elleni nyitófordulós találkozón.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!