Connect with us

Hír

Melvin Gordon lehet Lamar Miller sérülésének nyertese?

A Houston Texans egész szezonra elvesztette kezdő futóját, miután Lamar Millernek elszakadt a keresztszalag a térdében. A csapat jelenlegi kezdője így az a Duke Johnson, akiért a csapat egy harmadik körös picket adott a Brownsnak (ami 4. lehet, ha keveset játszik), mögötte pedig nem nagyon van senki. Ez jó hír lehet a Chargers holdoutoló futójának, Melvin Gordonnak.

 

 

Gordon nagyobb fizetést vagy cserét szeretne a Chargerstől, és míg meg nem kapja, holdoutol. Eddig nem voltak jók az esélyei, mert egyrészt a Chargers telített volt a poszton, a többi csapat pedig nem állt olyan rosszul, hogy komolyabban megfontolja a cserét, a Texans viszont most képbe kerülhet.

 

Gordon értéke valahol a második-harmadik kör határán mozoghat. Mivel Duke Johnson vélhetően elég sokat lesz a pályán, így a harmadik körével nem nagyon játszhat a Texans, az pedig elég durva lenne, ha a jövő évi 2. és 3. körét is futóra áldozná Ezt a gondot oldhatná még Jadeveon Clowney, akiért egy 2-3. kört kaphat a Texans, ezt pedig azonnal postázhatná is Los Angelesbe – ezzel egyrészt 10 milliót spórolna, amit kapásból fel lehetne használni Gordon új szerződéséhez, amivel a futóposzt is meg lenne oldva a következő pár évre (már amennyiben a Chargers vevő lenne az ajánlatra, egy AFC-s riválist soha nem jó dolog erősíteni).


Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni partnereinknél, vagy csak támogatnád a munkánkat, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!